Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Fiscaal Memo juli 2017

Fiscaal Memo juli 2017 - Eikelboom en De Bondt - ISBN: 9789013142402
Prijs: € 43,54 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (18-02-2018)
Genre: Fiscaal recht
Boekenliefde.nl:
Fiscaal Memo juli 2017 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Welke normbedragen en kerncijfers gelden er per 1 juli 2017 ? Met welke fiscale drempels, forfaits en percentages moet u precies rekening houden? Deze uitgave leidt iedere professional op fiscaal, juridisch, sociaal-arbeidsrechtelijk of financieel gebied snel naar het juiste antwoord op deze vragen. Alle belangrijke wetswijzigingen, beleidsbesluiten en essentiële nieuwe jurisprudentie zijn hierin verwerkt.

Fiscaal Memo verschijnt tweemaal jaar en bundelt de nieuwste feiten en cijfers op het gebied van belasting- en premieheffing. Daarmee is deze uitgave expliciet bestemd voor een ieder die zich in zijn dagelijkse (advies)praktijk bezighoudt met belastingen, premies, uitkeringen en overige zaken. Deze nieuwe editie bevat onder meer de volgende nieuwe elementen:

- de Wet uitfasering pensioen in eigen beheer (inwerkingtreding 1 april 2017), inclusief de coulancemaatregelen tot 1 juli 2017
- wijzigingen in de Verhuurderheffing, geldend vanaf 1 april 2017
- de ophoging van het wettelijk minimumloon voor personen van 18, 19 en 20 jaar per 1 juli 2017
- alle nieuwe normbedragen per 1 juli 2017
- Ook zijn in deze editie de verschenen beleidsbesluiten en jurisprudentie van het afgelopen halfjaar verwerkt, onder andere over de afschaffing van de tijdklemmen in de kapitaalverzekering eigen woning (KEW) en de mogelijkheid om investeringsaftrek te claimen voor zonnepanelen.

Direct naar de juiste cijfers
Belastingwetgeving blijft voortdurend bewegen! Die dynamiek zorgt dan ook voor een continue stroom regels, beleidsbesluiten en jurisprudentie. In dit memo is hiervan een voor de praktijk relevante selectie gemaakt. U treft dus de belangrijkste belastingwetten, premie volks- en werknemersverzekeringen, uitkeringsbedragen, indexcijfers, minimumlonen en rentepercentages aan. Kortom, de cijfers die u in de praktijk het meest frequent zult willen raadplegen. De combinatie van 'het boekje', de e-zine en de Fiscaal Memo App biedt u de zekerheid dat u altijd naar de juiste cijfers kijkt.

De uitgave staat onder de deskundige redactie van drs. T. de Bondt en is de langstlopende uitgave op dit gebied in Nederland.

Details

Titel: Fiscaal Memo juli 2017
auteur: Eikelboom en De Bondt
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 18-02-2018
NUR: Fiscaal recht
Gewicht: 255 gr
ISBN/ISBN13: 9789013142402
Intern nummer: 39556055

Recensie

Fiscaal Memo verschijnt tweemaal jaar en bundelt de nieuwste feiten en cijfers op het gebied van belasting- en premieheffing. Daarmee is deze uitgave expliciet bestemd voor een ieder die zich in zijn dagelijkse (advies)praktijk bezighoudt met belastingen, premies, uitkeringen en overige zaken. Deze nieuwe editie bevat onder meer de volgende nieuwe elementen: · de Wet uitfasering pensioen in eigen beheer (inwerkingtreding 1 april 2017), inclusief de coulancemaatregelen tot 1 juli 2017; · wijzigingen in de Verhuurderheffing, geldend vanaf 1 april 2017; · de ophoging van het wettelijk minimumloon voor personen van 18, 19 en 20 jaar per 1 juli 2017; · alle nieuwe normbedragen per 1 juli 2017. Ook zijn in deze editie de verschenen beleidsbesluiten en jurisprudentie van het afgelopen halfjaar verwerkt, onder andere over de afschaffing van de tijdklemmen in de kapitaalverzekering eigen woning (KEW) en de mogelijkheid om investeringsaftrek te claimen voor zonnepanelen. Direct naar de juiste cijfers Belastingwetgeving blijft voortdurend bewegen! Die dynamiek zorgt dan ook voor een continue stroom regels, beleidsbesluiten en jurisprudentie. In dit memo is hiervan een voor de praktijk relevante selectie gemaakt. U treft dus de belangrijkste belastingwetten, premie volks- en werknemersverzekeringen, uitkeringsbedragen, indexcijfers, minimumlonen en rentepercentages aan. Kortom, de cijfers die u in de praktijk het meest frequent zult willen raadplegen. De combinatie van 'het boekje', de e-zine en de Fiscaal Memo App biedt u de zekerheid dat u altijd naar de juiste cijfers kijkt. De uitgave staat onder de deskundige redactie van drs. T. de Bondt en is de langstlopende uitgave op dit gebied in Nederland.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.