Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Fiscaal Memo januari 2018

Fiscaal Memo januari 2018 - ISBN: 9789013148237
Prijs: € 44,75 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (29-01-2018)
Genre: Fiscaal recht
Boekenliefde.nl:
Fiscaal Memo januari 2018 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Grijp nooit meer mis als u op zoek bent naar de laatste cijfers op het gebied van belastingen, premies, uitkeringen en financiën. Met Fiscaal Memo heeft u ze altijd bij de hand.
Fiscaal Memo geeft u op een prettige en efficiënte manier de belangrijkste feiten en cijfers, die u in uw dagelijkse (belasting)adviespraktijk nodig heeft. Niet alleen van dit jaar, maar ook van de drie voorafgaande jaren. Van wetswijzigingen en beleidsbesluiten tot essentiële nieuwe jurisprudentie en natuurlijk alle nieuwe normbedragen en kerncijfers zoals forfaits, drempels, percentages en bedragen vindt u in deze uitgave. Handig wanneer u snel een bepaling, bedrag of peildatum zoekt.

Nieuw
Een greep uit de wijzigingen in de 2018 editie van Fiscaal Memo:
• beperking partnerbegrip voor voormalig pleegkind
• actueler forfaitair rendement in box 3
• lagere waardering loon uit aandelenopties voor technostarters
• aanpassingen in verhuurderheffing voor rijksmonumenten, kleine verhuurders en maximum WOZ-waarde
• nieuwe loonkostenvoordelen en minimumjeugdloonvoordeel van Wet tegemoetkomingen loondomein

Fiscaal Memo App
De content in de Fiscaal Memo App is volledig geactualiseerd, waaronder alle rekenmodellen. De Fiscaal Memo App kunt u zowel op de iPhone, iPad als Android-toestellen gebruiken.

Deze uitgave is speciaal bestemd voor professionals die de wetgeving voldoende beheersen om de gegevens in het juiste verband te beoordelen en toe te passen. Fiscaal Memo verwijst hiervoor waar mogelijk naar wetteksten en uitvoeringsvoorschriften.

Fiscaal Memo staat onder de deskundige redactie van drs. T. de Bondt en is de langstlopende uitgave op dit gebied in Nederland.

Details

Titel: Fiscaal Memo januari 2018
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 29-01-2018
NUR: Fiscaal recht
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 242 gr
ISBN/ISBN13: 9789013148237
Intern nummer: 40987587

Recensie

Grijp nooit meer mis als u op zoek bent naar de laatste cijfers op het gebied van belastingen, premies, uitkeringen en financiën. Met Fiscaal Memo heeft u ze altijd bij de hand. Fiscaal Memo geeft u op een prettige en efficiënte manier de belangrijkste feiten en cijfers, die u in uw dagelijkse (belasting) adviespraktijk nodig heeft. Niet alleen van dit jaar, maar ook van de drie voorafgaande jaren. Van wetswijzigingen en beleidsbesluiten tot essentiële nieuwe jurisprudentie en natuurlijk alle nieuwe normbedragen en kerncijfers zoals forfaits, drempels, percentages en bedragen vindt u in deze uitgave. Handig wanneer u snel een bepaling, bedrag of peildatum zoekt. Nieuw Een greep uit de wijzigingen in de 2018 editie van Fiscaal Memo: # beperking partnerbegrip voor voormalig pleegkind # actueler forfaitair rendement in box 3 # lagere waardering loon uit aandelenopties voor technostarters # aanpassingen in verhuurderheffing voor rijksmonumenten, kleine verhuurders en maximum WOZ-waarde # nieuwe loonkostenvoordelen en minimumjeugdloonvoordeel van Wet tegemoetkomingen loondomein Fiscaal Memo App De content in de Fiscaal Memo App is volledig geactualiseerd, waaronder alle rekenmodellen. De Fiscaal Memo App kunt u zowel op de iPhone, iPad als Android-toestellen gebruiken. Deze uitgave is speciaal bestemd voor professionals die de wetgeving voldoende beheersen om de gegevens in het juiste verband te beoordelen en toe te passen. Fiscaal Memo verwijst hiervoor waar mogelijk naar wetteksten en uitvoeringsvoorschriften. Fiscaal Memo staat onder de deskundige redactie van drs. T. de Bondt en is de langstlopende uitgave op dit gebied in Nederland.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.