Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Belastingbeleid 2018

Beleidsbesluiten IB, LH, VPB en DivBel

Belastingbeleid 2018 - ISBN: 9789013149043
Prijs: € 144,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (08-05-2018)
Genre: Fiscaal recht
Boekenliefde.nl:
Belastingbeleid 2018 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het belastingbeleid is - zonder ook maar enigszins te overdrijven - zeer complex. Deze uitgave helpt u dit beleid te doorgronden. Het maakt zowel inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting als dividendbelasting voor de lezer toegankelijk. Bovendien vindt u door de overzichtelijke indeling, sortering en margekopjes direct wat u zoekt.
Op zoek naar een handzame bundel die u wegwijs maakt in de complexe wereld van belastingbeleid? Pocket Belastingbeleid 2018 behandelt alle geldende beleidsregels van zowel inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting als dividendbelasting. Inclusief de relevante beleidsregels over voorkoming van dubbele belasting. Zo maakt de titel een zeer complex onderwerp als belastingbeleid voor u als lezer toegankelijk.

Belastingbeleid toegankelijk verhelderd
Gebruiksgemak stond bovenaan bij de ontwikkeling van deze bundel. Daarom zijn besluiten overzichtelijk gesorteerd per wet en vervolgens per wetsartikel opgenomen. Dankzij de handige margekopjes en sprekende titels vindt u met gemak uw weg binnen de vele besluiten van de staatssecretaris van Financiën. En om het u nog makkelijker te maken, zijn zelfs bij een groot deel van de besluiten verwijzingen opgenomen naar het commentaar in Vakstudie Nieuws.

Naast de grondige inhoudelijke behandeling van de geldende beleidsregels, wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan de kwaliteit van het belastingbeleid. U wordt als lezer geprikkeld stil te staan en te oordelen over de rechtmatigheid en de behoorlijkheid van het belastingbeleid.

Kortom: een actuele, toegankelijke uitgave omtrent belastingbeleid die u helpt om gemakkelijk de werkdag door te komen. Zowel geschikt voor student als professional.

Deze editie is volledig bijgewerkt tot en met de Staatscourant van 28 februari 2018.

Details

Titel: Belastingbeleid 2018
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Publicatiedatum: 08-05-2018
NUR: Fiscaal recht
Gewicht: 1532 gr
ISBN/ISBN13: 9789013149043
Intern nummer: 41968103

Recensie

Het belastingbeleid is - zonder ook maar enigszins te overdrijven - zeer complex. Deze uitgave helpt u dit beleid te doorgronden. Het maakt zowel inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting als dividendbelasting voor de lezer toegankelijk. Bovendien vindt u door de overzichtelijke indeling, sortering en margekopjes direct wat u zoekt. Op zoek naar een handzame bundel die u wegwijs maakt in de complexe wereld van belastingbeleid? Dan is Pocket Belastingbeleid 2018 de titel die u zoekt. Deze pocketuitgave behandelt alle geldende beleidsregels van zowel inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting als dividendbelasting. Inclusief de relevante beleidsregels over voorkoming van dubbele belasting. Zo maakt de titel een zeer complex onderwerp als belastingbeleid voor u als lezer toegankelijk. Gebruiksgemak stond bovenaan bij de ontwikkeling van deze bundel. Daarom zijn besluiten overzichtelijk gesorteerd per wet en vervolgens per wetsartikel opgenomen. Dankzij de handige margekopjes en sprekende titels vindt u met gemak uw weg binnen de vele besluiten van de Staatssecretaris van financiën. En om het u nog makkelijker te maken, zijn zelfs bij een groot deel van de besluiten verwijzingen opgenomen naar het commentaar in Vakstudie Nieuws. Naast de grondige inhoudelijke behandeling van de geldende beleidsregels, wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan de kwaliteit van het belastingbeleid. U wordt als lezer geprikkeld stil te staan en te oordelen over de rechtmatigheid en de behoorlijkheid van het belastingbeleid. Kortom: een actuele, toegankelijke uitgave omtrent belastingbeleid die u helpt om gemakkelijk de werkdag door te komen. Zowel geschikt voor student als professional. Deze editie is volledig bijgewerkt tot en met de Staatscourant van 28 februari 2018.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.