Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Tekst & Commentaar, Gezondheidsrecht *

Tekst & Commentaar, Gezondheidsrecht * - D.P. Engberts; T.A.M. van den Ende; L.E. Kalkman-Bogerd; J.J.M. Linders - ISBN: 9789013128260
Prijs: € 305,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (29-07-2015)
Genre: Arbeids- en sociale zekerheidsrecht
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Tekst & Commentaar Gezondheidsrecht bevat gezaghebbend beknopt artikelsgewijs commentaar op wetten op het terrein van de gezondheidszorg waarin voortdurend maatschappelijk belangrijke kwesties spelen: curatele, mentorschap, vragen rond het levenseinde, mishandeling en moord en doodslag, maar ook rondom veiligheid en kwaliteit van lichaamsmateriaal en de lijkbezorging, klachtrecht, mensenrechten en orgaandonatie. Al deze aspecten en veel meer zijn deskundig en naar de stand van nu becommentarieerd verwerkt in deze uitgave. Het is een unieke verzameling wet- en regelgeving, bijeengebracht door een bij uitstek deskundige redactie en becommentarieerd door specialisten op hun terrein.

Het boek is bestemd voor iedereen die in praktijk of studie met gezondheidsrecht te maken heeft: instellingen, beroepsbeoefenaars en hun organisaties, overheden, juristen die adviseren, procederen en rechtspreken over gezondheidsrechtelijke onderwerpen en docenten en studenten. Een in augustus 2015 verschenen tweede deel bevat de wetgeving op het gebied van ordening, verzekering en financiering van de zorg.

Details

Titel: Tekst & Commentaar, Gezondheidsrecht *
auteur: D.P. Engberts; T.A.M. van den Ende; L.E. Kalkman-Bogerd; J.J.M. Linders
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer
Publicatiedatum: 29-07-2015
NUR: Arbeids- en sociale zekerheidsrecht
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 750 gr
ISBN/ISBN13: 9789013128260
Intern nummer: 27917003

Extra informatie

Tekst & Commentaar: Gezondheidsrecht * ,6e druk

Recensie

Tekst & Commentaar Gezondheidsrecht bevat gezaghebbend beknopt artikelsgewijs commentaar op wetten op het terrein van de gezondheidszorg waarin voortdurend maatschappelijk belangrijke kwesties spelen: curatele, mentorschap, vragen rond het levenseinde, mishandeling en moord en doodslag, maar ook rondom veiligheid en kwaliteit van lichaamsmateriaal en de lijkbezorging, klachtrecht, mensenrechten en orgaandonatie. Al deze aspecten en veel meer zijn deskundig en naar de stand van nu becommentarieerd verwerkt in deze uitgave. Het is een unieke verzameling wet- en regelgeving, bijeengebracht door een bij uitstek deskundige redactie en becommentarieerd door specialisten op hun terrein. Het boek is bestemd voor iedereen die in praktijk of studie met gezondheidsrecht te maken heeft: instellingen, beroepsbeoefenaars en hun organisaties, overheden, juristen die adviseren, procederen en rechtspreken over gezondheidsrechtelijke onderwerpen en docenten en studenten. Een in augustus 2015 verschenen tweede deel bevat de wetgeving op het gebied van ordening, verzekering en financiering van de zorg.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.