Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste...

Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste... - Emelie van Laar - ISBN: 9789048434497
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (03-06-2014)
Genre: Sociale psychologie
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Het leven met een persoon met persoonlijkheidsstoornissen. Hoe herken je het, hoe ga je ermee om en belangrijker; hoe red je jezelf uit zo'n situatie en hoe ga je je verwerking van het leed dat is geleden tegemoet. Op al deze vragen wordt een helder en duidelijk antwoord gegeven.
Het doel van dit boek is dat personen met een persoonlijkheidsstoornis snel herkend worden, zodat het maken van slachtoffers beperkt wordt. Tevens wordt er uitgebreid ingegaan op alle emoties van de slachtoffers die ze ondergaan tijdens en na een relatie met iemand met een persoonlijkheidsstoornis, op weg naar een betere toekomst.

Details

Titel: Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste...
auteur: Emelie van Laar
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 106
Uitgever: Lecturium B.V.
Publicatiedatum: 03-06-2014
NUR: Sociale psychologie
Afmetingen: 205 x 145 x 10
Gewicht: 163 gr
ISBN/ISBN13: 9789048434497
Intern nummer: 27124913

Extra informatie

Hij/zij was de liefste, maar ook de ergste...

Recensie

Het leven met een persoon met persoonlijkheidsstoornissen. Hoe herken je het, hoe ga je ermee om en belangrijker; hoe red je jezelf uit zo`n situatie en hoe ga je je verwerking van het leed dat is geleden tegemoet. Op al deze vragen wordt een helder en duidelijk antwoord gegeven. Het doel van dit boek is dat personen met een persoonlijkheidsstoornis zoals een narcist maar ook borderline, of een psychopaat snel herkend worden, zodat het maken van slachtoffers beperkt wordt. Tevens wordt er uitgebreid ingegaan op alle emoties van de slachtoffers die ze ondergaan tijdens en na een relatie met iemand met een persoonlijkheidsstoornis op weg naar een betere toekomst. Emelie van Laar is ervaringsdeskundige in het leven met persoonlijkheidsstoornissen. Zelf is zij geschonden door een soortgelijke relatie. Jarenlang heeft ze onderzoek gedaan naar personen met een persoonlijkheidsstoornis, naar hun slachtoffers en naar zichzelf. Haar leven is erop gericht om slachtoffers te helpen en bij te staan in moeilijke tijden. Om ze hun ogen te openen, stappen durven te laten zetten en ze te helpen bij hun genezingsproces naar een gelukkiger toekomst.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.