Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Goede voornemens in uitvoering

praktische tips en inspirerende verhalen om goede voornemens om te zetten in resultaat

Goede voornemens in uitvoering - Bas Smallenbroek - ISBN: 9789059727410
Prijs: € 15,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (07-08-2018)
Genre: Sociale psychologie
Boekenliefde.nl:
Goede voornemens in uitvoering op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Kun jij zeggen dat je alles wat je wilde doen ook daadwerkelijk hebt gedaan? Bij veel mensen zijn er dromen op de plank blijven liggen. Die dromen kunnen erg verschillend zijn. Zo verschillend als de mensen die ze koesteren.

Voor de een gaat het om stoppen met roken. De ander zou graag nog eens een andere baan oppakken.

Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn. Uiteindelijk zijn het allemaal goede voornemens die de vraag oproepen wat je ermee gaat doen. Stel dat jij jezelf over een jaar opnieuw de vraag zou stellen of je alles wat je wilde doen ook daadwerkelijk hebt gedaan. Zou het antwoord dan anders zijn dan het antwoord dat je vandaag zou geven?

Dit boekje bevat praktische tips en handvatten om te helpen van jouw voornemens een levende realiteit te maken.

Om je te inspireren bevat het ook enkele aanstekelijke verhalen van mensen die van hun dromen hun leven hebben gemaakt. Schrijfster Karin Spaink, ondernemer Jacco Vonhof en de jonge Vitesse spelers Brahim Darri, Sander van der Streek en Just Berends verleenden hiervoor hun medewerking, evenals schaatser en ondernemer Ben van der Burg die het voorwoord verzorgde.

Bas Smallenbroek is directielid bij het CIR. Het CIR verzorgt poliklinische revalidatietrajecten, www.cir.nl De opbrengsten van dit boekje gaan naar de goede doelen die in het boekje staan vermeld.

Details

Titel: Goede voornemens in uitvoering
auteur: Bas Smallenbroek
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 96
Uitgever: Eburon Uitgeverij B.V.
Publicatiedatum: 07-08-2018
NUR: Sociale psychologie
Afmetingen: 178 x 125 x 18
Gewicht: 205 gr
ISBN/ISBN13: 9789059727410
Intern nummer: 24301571

Extra informatie

Goede voornemens in uitvoering

Recensie

Kun jij zeggen dat je alles wat je wilde doen ook daadwerkelijk hebt gedaan? Bij veel mensen zijn er dromen op de plank blijven liggen. Die dromen kunnen erg verschillend zijn. Zo verschillend als de mensen die ze koesteren. Voor de een gaat het om stoppen met roken. De ander zou graag nog eens een andere baan oppakken. Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn. Uiteindelijk zijn het allemaal goede voornemens die de vraag oproepen wat je ermee gaat doen. Stel dat jij jezelf over een jaar opnieuw de vraag zou stellen of je alles wat je wilde doen ook daadwerkelijk hebt gedaan. Zou het antwoord dan anders zijn dan het antwoord dat je vandaag zou geven? Dit boekje bevat praktische tips en handvatten om te helpen van jouw voornemens een levende realiteit te maken. Om je te inspireren bevat het ook enkele aanstekelijke verhalen van mensen die van hun dromen hun leven hebben gemaakt. Schrijfster Karin Spaink, ondernemer Jacco Vonhof en de jonge Vitesse spelers Brahim Darri, Sander van der Streek en Just Berends verleenden hiervoor hun medewerking, evenals schaatser en ondernemer Ben van der Burg die het voorwoord verzorgde. Bas Smallenbroek is directielid bij het CIR. Het CIR verzorgt poliklinische revalidatietrajecten, www.cir.nl De opbrengsten van dit boekje gaan naar de goede doelen die in het boekje staan vermeld.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.