Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Liefde, lust en ellende

Liefde, lust en ellende - Roos Vonk - ISBN: 9789055942947
Prijs: € 7,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (19-01-2013)
Genre: Psychologie
Boekenliefde.nl:
Liefde, lust en ellende op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De liefde houdt ons allen bezig. De jacht op de ware, hevige verliefdheid, bindingsdrang, relatieperikelen, drama's en scènes, liefdesverdriet, wraak: al deze zaken doen het hart sneller kloppen en kunnen de blik danig vernauwen. In dit boek leeft Roos Vonk mee met de lezer die dit alles ervaart, maar ze laat ook een ruimere blik zien; een knipoog, een lach, een andere wending.

Het boek biedt herkenning en vele eyeopeners. Onderhoudend, informatief en humoristisch schrijft Roos Vonk over haar eigen ervaringen, afgewisseld met wetenschappelijk onderzoek over bijvoorbeeld de rol van hormonen, emoties, hunkering, hechtingsproblemen en het single-bestaan. Ze geeft bruikbare tips voor mensen met vragen over bijvoorbeeld verschillen in seks-drive, prinsessengedrag van vrouwen, slappe-zakken-gedrag van mannen, schoonmoeders, scheve relaties, blijven of gaan, vrienden blijven.

Een prikkelend boek over dat eigenzinnige mysterie, de liefde, waarin we uiteindelijk allemaal ervaringsdeskundige worden - soms onvrijwillig, maar meestal met overgave.

Prof.dr. Roos Vonk is hoogleraar Sociale Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast is zij freelance trainer, spreker en columnist. Eerder verscheen van haar: 'Ego's en andere ongemakken', 'Menselijke gebreken voor gevorderden' en 'De eerste indruk'.

Details

Titel: Liefde, lust en ellende
auteur: Roos Vonk
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Scriptum
Publicatiedatum: 19-01-2013
NUR: Psychologie
Afmetingen: 218 x 153 x 17
Gewicht: 496 gr
ISBN/ISBN13: 9789055942947
Intern nummer: 24018363

Extra informatie

Liefde, lust en ellende

Recensie

De liefde houdt ons allen bezig. De jacht op de ware, hevige verliefdheid, bindingsdrang, relatieperikelen, drama's en scènes, liefdesverdriet, wraak: al deze zaken doen het hart sneller kloppen en kunnen de blik danig vernauwen. In dit boek leeft Roos Vonk mee met de lezer die dit alles ervaart, maar ze laat ook een ruimere blik zien; een knipoog, een lach, een andere wending. Het boek biedt herkenning en vele eyeopeners. Onderhoudend, informatief en humoristisch schrijft Roos Vonk over haar eigen ervaringen, afgewisseld met wetenschappelijk onderzoek over bijvoorbeeld de rol van hormonen, emoties, hunkering, hechtingsproblemen en het single-bestaan. Ze geeft bruikbare tips voor mensen met vragen over bijvoorbeeld verschillen in seks-drive, prinsessengedrag van vrouwen, slappe-zakken-gedrag van mannen, schoonmoeders, scheve relaties, blijven of gaan, vrienden blijven. Een prikkelend boek over dat eigenzinnige mysterie, de liefde, waarin we uiteindelijk allemaal ervaringsdeskundige worden - soms onvrijwillig, maar meestal met overgave. Prof.dr. Roos Vonk is hoogleraar Sociale Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast is zij freelance trainer, spreker en columnist. Eerder verscheen van haar: 'Ego's en andere ongemakken', 'Menselijke gebreken voor gevorderden' en 'De eerste indruk'.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.