Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De kunst van goed leven

52 simpele levenstechnieken voor geluk

De kunst van goed leven - Rolf Dobelli - ISBN: 9789000359240
Prijs: € 20,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (10-02-2018)
Genre: Psychologie
Boekenliefde.nl:
De kunst van goed leven op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Bestsellerauteur Rolf Dobelli, bekend van De kunst van het helder denken en De kunst van het verstandige handelen, buigt zich in De kunst van goed leven over de 52 kleine gedragsveranderingen die ons leven een heel stuk aangenamer kunnen maken. Of het nu in de gezinssituatie is of in een belangrijke vergadering.

We realiseren ons namelijk niet hoeveel tijd en energie we verspillen aan het belasten van ons hoofd met allerlei mogelijkheden. Wat als we de mogelijkheden zouden beperken. Bijvoorbeeld door altijd nee te zeggen tegen een toetje of bijvoorbeeld altijd zwarte sokken te kopen zodat je niet de hele ochtend kwijt bent aan het oplossen van het mysterie van de verdwenen sok. En hoe zouden collega’s met je omgaan als je werktijden niet onderhandelbaar waren?

Jouw leven, jouw spelregels, jouw geluk.

Details

Titel: De kunst van goed leven
auteur: Rolf Dobelli
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 10-02-2018
NUR: Psychologie
Gewicht: 621 gr
ISBN/ISBN13: 9789000359240
Intern nummer: 39404791

Recensie

Op zoek naar de weg naar geluk? Hier vind je er 52!

Meer dan ooit zijn we op zoek naar de formule voor een goed leven. Wat maakt ons echt gelukkig? Is het beter om ongeluk proberen te vermijden in plaats van geluk na te streven? We verspillen ontzettend veel tijd en energie aan de enorme hoeveelheid keuzes die we dagelijks voorgeschoteld krijgen. Zou het niet beter zijn als we die mogelijkheden zouden beperken, door bijvoorbeeld een simpel besluit als altijd nee zeggen tegen een dessert?

Op al deze vragen is niet één eenvoudig antwoord te geven, de wereld is daarvoor simpelweg te gecompliceerd. Hoe kunnen we dan toch ons leven zo aangenaam mogelijk maken? Bestsellerauteur Rolf Dobelli buigt zich in zijn nieuwe boek De kunst van goed leven over deze vragen en verzamelt 52 inzichten die ons helpen om anders naar de wereld te kijken. Dobelli biedt een toolkit met spelregels en gedragsveranderingen die ons slimmer maken en in staat stellen betere beslissingen te nemen. Thuis en op het werk.

Jouw leven, jouw spelregels, jouw geluk.

Der Spiegel #1-bestseller

‘Rolf Dobelli brengt ideeën uit verschillende wetenschappelijke richtingen virtuoos samen.’ Joshua Green, professor psychologie, Harvard

‘Drie bladzijdes gelezen en je hebt meteen al wat geleerd.’ Süddeutsche Zeitung

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen