Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Een moeras vol krokodillen

Een moeras vol krokodillen - E. de Groen - ISBN: 9789067282307
Prijs: € 19,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (03-03-2009)
Genre: Internationale Betrekkingen
Boekenliefde.nl:
Een moeras vol krokodillen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Hoe komen schrijvers in het Europees Parlement? Els de Groen kwam er door een boek over corruptie en armoede, getiteld Weldoeners. Daarvoor had ze al eerder fictie en non-fictie over Oost-Europa geschreven en veel onderzoek verricht in dat deel van de
Unie waar de nieuwe lidstaten liggen.
In 2004 vroeg klokkenluider Paul van Buitenen haar of ze zich kandidaat wilde stellen voor zijn nieuwe partij "Europa Transparant". Twee maanden worstelde De Groen met zichzelf alvorens ja te zeggen. Politiek zou een einde aan haar loopbaan als schrijver en sociale leven maken, maar haar wellicht in staat stellen misstanden te verhelpen. De
volken in Oost-Europa en vooral het kwetsbaarste deel, moesten eerlijke kansen krijgen. Fraude zou niet enkel hen maar ook Brussel schaden.
Die mening heeft ze nog steeds. Het zijn geen krokodillentranen die ze lezers voorschotelt, al is de titel toch wel een beetje gemeend. Politiek is gevaarlijk zwemwater! Een hilarisch maar bij tijd en wijle treurigstemmend verslag en een uniek kijkje in de keuken van het politieke bedrijf.

Details

Titel: Een moeras vol krokodillen
auteur: E. de Groen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 254
Uitgever: Papieren Tijger,
Plaats van publicatie: Breda
Publicatiedatum: 03-03-2009
NUR: Internationale Betrekkingen
Afmetingen: 215 x 135 x 22
Gewicht: 353 gr
ISBN/ISBN13: 9789067282307
Intern nummer: 11500435

Extra informatie

Een moeras vol krokodillen

Recensie

Hoe komen schrijvers in het Europees Parlement? Els de Groen kwam er door een boek over corruptie en armoede, getiteld "Weldoeners". Daarvoor had ze al eerder fictie en non-fictie over Oost-Europa geschreven en veel research verricht in dat deel van de Unie waar de nieuwe lidstaten liggen. In 2004 vroeg klokkenluider Paul van Buitenen haar of ze zich kandidaat wilde stellen voor zijn nieuwe partij "Europa Transparant". Twee maanden worstelde De Groen met zichzelf alvorens ja te zeggen. Politiek zou een einde aan haar loopbaan als schrijver en sociale leven maken, maar haar wellicht in staat stellen misstanden te verhelpen. De volken in Oost-Europa en vooral het kwetsbaarste deel, moesten eerlijke kansen krijgen. Fraude zou niet enkel hen maar ook Brussel schaden. Die mening heeft ze nog steeds. Het zijn geen krokodillentranen die ze lezers voorschotelt, al is de titel toch wel een beetje gemeend. Politiek is gevaarlijk zwemwater! Een hilarisch maar bij tijd en wijle treurigstemmend verslag en een uniek kijkje in de keuken van het politieke bedrijf.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.