Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mijn reigerparadijs

vogels zien, beleven en tekenen

Mijn reigerparadijs - Wilma Brinkhof; Gerben Wynia; Erik van Ommen - ISBN: 9789050115308
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (20-05-2015)
Genre: Vogels
Boekenliefde.nl:
Mijn reigerparadijs op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een veelzijdig boek voor liefhebbers van vogels, natuur en kunst. Twee jaar lang schilderde, tekende, etste en filmde kunstenaar Erik van Ommen reigers in alle soorten en maten. Het resultaat is een sfeervol boek met schitterend werk van zijn hand. Inclusief tips en trucs om zelf vogels te tekenen en korte videofilms waarin hijzelf aan het werk is.

De zoektocht naar reigers brengt de natuurschilder Erik van Ommen naar rietvelden, moerassen, plassen, polders, het veen en de stad. De vogels zijn overal aanwezig en Erik blijft ze verzamelen. Witte, blauwe, bruine, grijze en paarse, ze verschijnen allemaal op papier.

EXTRA! Het boek bevat QR codes die je kunt scannen met je smartphone of tablet. Je krijgt dan toegang tot films. De combinatie van de kunstwerken, videos en persoonlijke teksten levert een prachtig kijk- en leesboek op.

natuur, vogels, tekenen, schilderen, kunst, schilderijen, aquarellen, vogelboek

Details

Titel: Mijn reigerparadijs
auteur: Wilma Brinkhof; Gerben Wynia; Erik van Ommen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 120
Uitgever: KNNV UITGEVERIJ
Publicatiedatum: 20-05-2015
NUR: Vogels
Afmetingen: 239 x 215 x 15
Gewicht: 671 gr
ISBN/ISBN13: 9789050115308
Intern nummer: 27901879

Extra informatie

Mijn Reigerparadijs - vogelboek

Recensie

Vogels kijken, tekenen en schilderen. Een prachtig boek voor natuur- en vogelliefhebbers. Twee jaar lang schilderde, tekende, etste en filmde kunstenaar en vogelliefhebber Erik van Ommen reigers in alle soorten en maten. Het resultaat is een veelzijdig boek met persoonlijke beschrijvingen, schitterend werk van zijn hand, tips en trucs om zelf vogels te tekenen en korte videofilms waarin hijzelf aan het werk is. De zoektocht naar reigers brengt de natuurschilder naar rietvelden, moerassen, plassen, polders, het veen en de stad. De vogels zijn overal aanwezig en Erik blijft ze verzamelen. Witte, blauwe, bruine, grijze en paarse, ze verschijnen allemaal op papier en daar komen ze op natuurgetrouwe wijze tot leven. De combinatie van de kunstwerken, films én persoonlijke teksten levert een prachtig kijk- en leesboek op. 'Mijn reigerparadijs' is een multimediaal boek met videofilms. Via QR codes in het boek - te scannen met je smartphone of tablet - krijg je toegang tot videos waarin de kunstenaar zelf aan het werk is. Uit de pers: 'De allermooiste natuurboeken zijn toch die waaruit passie spreekt. Geroerd door de passie van een kunstenaar, ervaart de lezer meer over reigers dan uit een standaard vogelboek. Erik van Ommen brengt de vogels dichterbij dan foto's ooit zouden kunnen.' - TROUW 'Erik van Ommen is dat hij als geen ander in staat om de vogels te laten leven. Hij neemt je als het ware mee het veld in, je voelt hun aanwezigheid en ze kijken naar je. Een bijzondere natuurbeleving!'- vogeldagboek "Een bijzonder, inspirerend boek! Erik van Ommen laat zijn reigers dansen. En de lezers met hen." visdief.nl natuur, vogels, tekenen, schilderen, kunst, schilderijen, aquarellen, vogelboek, vogelgids, kunstboek

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.