Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Bouw zelf het juiste nestkastje

Bouw zelf het juiste nestkastje - Hans-Werner Bastian - ISBN: 9789044737240
Prijs: € 7,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (21-12-2018)
Genre: Vogels
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Maak stap voor stap de perfecte nestkastjes, voederhuisjes en drinkplaatsen voor de meest voorkomende vogels in uw tuin

Natuurlijke levensruimtes worden voor onze inheemse vogels steeds schaarser. Op hun zoektocht naar een geschikte habitat kunnen ze onze hulp dan ook goed gebruiken. Onze gevederde vrienden ontbreekt het soms ook aan voedselbronnen en nestgelegenheden. Daarom moeten we proberen om de vogels in de buurt van onze huizen en in onze tuinen weer nestgelegenheden te bieden. En dat kunnen we doen met behulp van nestkastjes, voederhuisjes en drinkplaatsen, die we met eenvoudige materialen gemakkelijk zelf kunnen maken.
In dit boek vindt u meer dan 20 stap-voor-stapprojecten die door ervaren natuurbeschermers uitgeprobeerd zijn. Aan de hand van de duidelijke uitleg, foto's, materiaallijsten en de tekeningen met exacte maataanduidingen, kunt u zelf het juiste nestkastje maken voor de vogels die in uw buurt leven of die u in uw tuin wilt aantrekken.

Details

Titel: Bouw zelf het juiste nestkastje
auteur: Hans-Werner Bastian
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Publicatiedatum: 21-12-2018
NUR: Vogels
Gewicht: 447 gr
ISBN/ISBN13: 9789044737240
Intern nummer: 24137807

Extra informatie

Bouw zelf het juiste nestkastje

Recensie

Maak stap voor stap de perfecte nestkastjes, voederhuisjes en drinkplaatsen voor de meest voorkomende vogels in uw tuin Natuurlijke levensruimtes worden voor onze inheemse vogels steeds schaarser. Op hun zoektocht naar een geschikte habitat kunnen ze onze hulp dan ook goed gebruiken. Onze gevederde vrienden ontbreekt het soms ook aan voedselbronnen en nestgelegenheden. Daarom moeten we proberen om de vogels in de buurt van onze huizen en in onze tuinen weer nestgelegenheden te bieden. En dat kunnen we doen met behulp van nestkastjes, voederhuisjes en drinkplaatsen, die we met eenvoudige materialen gemakkelijk zelf kunnen maken. In dit boek vindt u meer dan 20 stap-voor-stapprojecten die door ervaren natuurbeschermers uitgeprobeerd zijn. Aan de hand van de duidelijke uitleg, foto's, materiaallijsten en de tekeningen met exacte maataanduidingen, kunt u zelf het juiste nestkastje maken voor de vogels die in uw buurt leven of die u in uw tuin wilt aantrekken.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.