Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De stadstuin

ontwerpen voor tuin, balkon en dakterras duurzaam en groen leven in de stad

De stadstuin - Matt James - ISBN: 9789461313379
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (30-01-2015)
Genre: Tuinontwerpen
Boekenliefde.nl:
De stadstuin op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Hoe maak je een stadstuin - hoe groot of klein ook - van balkons, dakterrassen, binnenplaatsen, plaatsjes voor souterrains en doorgangen? Met De stadstuin biedt tuinontwerper en docent Matt James een toegankelijke en praktische handleiding om elk stads plekje om te toveren tot een kleine groene oase.

Dit boek bevat tien eenvoudige manieren om je tuin 'groener' te maken met behulp van enkele duurzame technieken. Je krijgt handige tips om een buitenruimte te creëren waar je kan relaxen, spelen en eten zelfs je eigen moestuin te maken. Introduceer planten en kleuren, en in een wip krijgt je kleine stadstuin de allures van een groen paradijs.

Handige tips voor onderhoud en verzorging ontbreken niet: hoe pak je het aan? Wat geef je wanneer water? Hoe zorg je voor een goede drainage? Hoe ga je onkruid tegen?

Details

Titel: De stadstuin
auteur: Matt James
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Halewyck, Uitgeverij Van
Publicatiedatum: 30-01-2015
NUR: Tuinontwerpen
Afmetingen: 255 x 196 x 28
Gewicht: 1065 gr
ISBN/ISBN13: 9789461313379
Intern nummer: 27434179

Extra informatie

De stadstuin

Recensie

Hoe maak je een stadstuin - hoe groot of klein ook - van balkons, dakterrassen, binnenplaatsen, plaatsjes voor souterrains en doorgangen? Met De stadstuin biedt tuinontwerper en docent Matt James een toegankelijke en praktische handleiding om elk stads plekje om te toveren tot een kleine groene oase. Dit boek bevat tien eenvoudige manieren om je tuin 'groener' te maken met behulp van enkele duurzame technieken. Je krijgt handige tips om een buitenruimte te creëren waar je kan relaxen, spelen en eten zelfs je eigen moestuin te maken. Introduceer planten en kleuren, en in een wip krijgt je kleine stadstuin de allures van een groen paradijs. Handige tips voor onderhoud en verzorging ontbreken niet: hoe pak je het aan? Wat geef je wanneer water? Hoe zorg je voor een goede drainage? Hoe ga je onkruid tegen?

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.