Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Inspirerende tuin ideeen

van stadstuin en kwekerij tot landelijke tuin

Inspirerende tuin ideeen - Hans Clauzing - ISBN: 9789402600445
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (02-03-2015)
Genre: Tuinieren
Boekenliefde.nl:
Inspirerende tuin ideeen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De afgelopen vijf jaar heeft fotograaf Hans Clauzing zo'n honderd tuinen en kwekerijen bezocht en gefotografeerd. Zo ontstond het idee om in samenwerking met 45 tuineigenaren en eigenaren van diverse kwekerijen een boek samen te stellen waarin door de seizoenen heen de lezer vele ideeën voor zijn eigen tuin krijgt. De prachtig gefotografeerde voorbeelden variëren van groot tot klein en een aantal tuinen en kwekerijen is ook te bezoeken.
'Aan het maken van een reportage gaat altijd een rondleiding vooraf, wat ik ook erg op prijs stel. Zo ervaar ik wat de tuineigenaar of kweker bezighoudt en waardoor hij of zij zo bevlogen is. Zelf kan ik erg genieten van de tuinen, de wijze waarop ze zijn aangelegd, de beplanting, de omgeving. Als je dan ook nog eens de manier waarop je dit beleeft met je camera mag vastleggen en uiteindelijk publiceren, al dan niet met geschreven tekst, dan voel ik mij een gezegend mens.
Al lange tijd liep ik rond met het plan om een boek te maken. Een boek met vooral veel beeld van een groot aantal tuinen en kwekerijen die ik heb bezocht en voor het merendeel heb gepubliceerd. Wat zou het toch mooi zijn als ik deze pareltjes zou kunnen samenbundelen met een beschrijvende tekst erbij.
Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Zesenveertig verschillende tuinen én kwekerijen met hun eigen verhaal. Voor u, als inspiratie en om van te genieten. Maar ook om te bezoeken en zelf aan den lijve te ondervinden wat ik in woord en beeld heb proberen weer te geven.' - Hans Clauzing

Details

Titel: Inspirerende tuin ideeen
auteur: Hans Clauzing
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Publicatiedatum: 02-03-2015
NUR: Tuinieren
Afmetingen: 253 x 251 x 19
Gewicht: 1032 gr
ISBN/ISBN13: 9789402600445
Intern nummer: 27473131

Extra informatie

Inspirerende tuinideeën Van stadstuin en kwekerij tot landelijke tuinen

Recensie

De afgelopen vijf jaar heeft fotograaf Hans Clauzing zo'n honderd tuinen en kwekerijen bezocht en gefotografeerd. Zo ontstond het idee om in samenwerking met 45 tuineigenaren en eigenaren van diverse kwekerijen een boek samen te stellen waarin door de seizoenen heen de lezer vele ideeën voor zijn eigen tuin krijgt. De prachtig gefotografeerde voorbeelden variëren van groot tot klein en een aantal tuinen en kwekerijen is ook te bezoeken. 'Aan het maken van een reportage gaat altijd een rondleiding vooraf, wat ik ook erg op prijs stel. Zo ervaar ik wat de tuineigenaar of kweker bezighoudt en waardoor hij of zij zo bevlogen is. Zelf kan ik erg genieten van de tuinen, de wijze waarop ze zijn aangelegd, de beplanting, de omgeving. Als je dan ook nog eens de manier waarop je dit beleeft met je camera mag vastleggen en uiteindelijk publiceren, al dan niet met geschreven tekst, dan voel ik mij een gezegend mens. Al lange tijd liep ik rond met het plan om een boek te maken. Een boek met vooral veel beeld van een groot aantal tuinen en kwekerijen die ik heb bezocht en voor het merendeel heb gepubliceerd. Wat zou het toch mooi zijn als ik deze pareltjes zou kunnen samenbundelen met een beschrijvende tekst erbij. Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Zesenveertig verschillende tuinen én kwekerijen met hun eigen verhaal. Voor u, als inspiratie en om van te genieten. Maar ook om te bezoeken en zelf aan den lijve te ondervinden wat ik in woord en beeld heb proberen weer te geven.' - Hans Clauzing

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.