Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Onderwerpen

Boek

(SET VAN 6 EXEMPLAREN) LANDLEVEN ALMANAK

(SET VAN 6 EXEMPLAREN) LANDLEVEN ALMANAK - Reed Business; Margreet Welink - ISBN: 9789491172847
Prijs: € 59,70 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (05-09-2014)
Genre: Natuurgidsen
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Factsheet LANDLEVEN ALMANAK 2015 978.94.9117.280.9

Na het grote succes van de Landleven Almanak 2014 verschijnt dit najaar voor de tweede maal de Landleven Almanak, een handzame en kleurrijke gids over alles wat het Landleven bezighoudt.
Alles over zaaien, schimmels, onkruiden maar ook vlinders, weidevogels, erfdieren en het leven rond de boerensloot. Daarnaast is er informatie over asperges en paddenstoelen in te vinden, een zaaikalender voor moes- en siertuin, tips voor streekmarkten en ideeën voor leuke landelijke uitjes. Vanzelfsprekend ontbreken ook zons- en maansverduisteringen niet.
De almanak is overzichtelijk per maand ingedeeld en bevat tevens algemene informatie als zonne- en maanstanden, algemene feestdagen, terugkerende evenementen etc. De almanak is in full colour uitgevoerd en bevat vele foto's en tekeningen. Een handzaam gidsje voor onderweg voor iedereen die het 'landleven' een warm hart toedraagt en er graag op uitgaat in alle seizoenen van het jaar. Met de nieuwe Landleven Almanak wordt het leven op het land helder en overzichtelijk verklaard en toegelicht.

Van Margreet Welink verscheen eerder het samen met fotograaf Lode Greven gerealiseerde boek Plattelanders , Deel 1 en 2 waarvan inmiddels van elk 12.500 exemplaren werden verkocht.

Details

Titel: (SET VAN 6 EXEMPLAREN) LANDLEVEN ALMANAK
auteur: Reed Business; Margreet Welink
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 124
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 05-09-2014
NUR: Natuurgidsen
Afmetingen: 141 x 105 x 90
Gewicht: 1008 gr
ISBN/ISBN13: 9789491172847
Intern nummer: 27290899

Extra informatie

Landleven Almanak 2015 (set van 6 exemplaren)

Recensie

Factsheet LANDLEVEN ALMANAK 2015 978.94.9117.280.9 Na het grote succes van de Landleven Almanak 2014 verschijnt dit najaar voor de tweede maal de Landleven Almanak, een handzame en kleurrijke gids over alles wat het Landleven bezighoudt. Alles over zaaien, schimmels, onkruiden maar ook vlinders, weidevogels, erfdieren en het leven rond de boerensloot. Daarnaast is er informatie over asperges en paddenstoelen in te vinden, een zaaikalender voor moes- en siertuin, tips voor streekmarkten en ideeën voor leuke landelijke uitjes. Vanzelfsprekend ontbreken ook zons- en maansverduisteringen niet. De almanak is overzichtelijk per maand ingedeeld en bevat tevens algemene informatie als zonne- en maanstanden, algemene feestdagen, terugkerende evenementen etc. De almanak is in full colour uitgevoerd en bevat vele foto's en tekeningen. Een handzaam gidsje voor onderweg voor iedereen die het 'landleven' een warm hart toedraagt en er graag op uitgaat in alle seizoenen van het jaar. Met de nieuwe Landleven Almanak wordt het leven op het land helder en overzichtelijk verklaard en toegelicht. Van Margreet Welink verscheen eerder het samen met fotograaf Lode Greven gerealiseerde boek Plattelanders , Deel 1 en 2 waarvan inmiddels van elk 12.500 exemplaren werden verkocht.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.