Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Puppy's voor Dummies

Puppy's voor Dummies - Sarah Hodgson - ISBN: 9789045350318
Prijs: € 14,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (28-03-2018)
Genre: Huisdieren
Boekenliefde.nl:
Puppy's voor Dummies op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Zorg voor een goede relatie tussen jou en je puppy!

Een toegankelijk boek dat stap voor stap uitlegt hoe je een puppy opvoedt. - Stephen J. Musso, sr. vice-voorzitter, COO, ASPCA

Een boek waar je van gaat houden - en een boek dat elke puppy nodig heeft. Van zindelijkheidstraining tot de juiste puppysocialisatie, het staat allemaal in deze leuke en vriendelijke handleiding voor het moeilijkste en leukste tijdperk in het leven van je hond - de puppyjaren. Sarah Hodgson richt zich vooral op gedrag en relatie en helpt zo je puppy op te groeien tot een gezonde, speelse, welgemanierde hond.

Sarah Hodgson, directeur van Cooperative Canine, traint al meer dan tien jaar honden. Ze is auteur van Dog Perfect en medeauteur van You and Your Puppy.

DE DUMMIES MANIER
- Tekst en uitleg in begrijpelijk Nederlands
- Informatie klaar voor gebruik
- Pictogrammen en andere navigatiehulpjes
- Handige spiekbrief
- Toptienlijstjes
- Een vleugje humor

Details

Titel: Puppy's voor Dummies
auteur: Sarah Hodgson
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 7
Uitgever: BBNC Uitgevers
Publicatiedatum: 28-03-2018
NUR: Huisdieren
Afmetingen: 216 x 141 x 22
Gewicht: 484 gr
ISBN/ISBN13: 9789045350318
Intern nummer: 27860469

Extra informatie

Puppy's voor Dummies, pocketeditie

Recensie

Wie dacht dat er na auteurs als Martin Gaus en Peter Beekman geen plaats meer zou zijn voor een boek dat stap voor stap de opvoeding van een pup behandelt, heeft het mis. 'Puppy's voor Dummies' is niet het zoveelste boek over dit onderwerp, maar een zeer uitgebreide maar eenvoudig te raadplegen handleiding over de periode voor en na het aanschaffen van een pup. 'Alles over de aanschaf en verzorging van je viervoeter' meldt het omslag, en dat is hier mer dan alleen een commerciële aanbeveling. Je kunt het zo gek niet bedenken of het onderwerp wordt behandeld, voorzien van tips en waarschuwingen en uitgebreide toelichtingen. De auteur is afgestudeerd biologe met een specialisatie in psychologie en dierengedrag. Als eigenaresse van een hondenschool is ze daarom heel goed in staat theorie en praktijk te combineren. Helder van opzet, praktijkgericht, bijna volledig waar het opvoeding, gedrag en training betreft en aangevuld met hoofdstukken over voeding en gezondheid. Prettige schrijfstijl; dankzij het uitgebreide register zijn alle onderwerpen in een handomdraai gevonden. Voorzien van tekeningen en foto's (kleur en zwart-wit). Een fijn boek voor elke nieuwe hondeneigenaar. De vertaling is correct aangepast aan de Nederlandse situatie.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen