Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De evenwichtige hond

het nut van balans en coördinatie

De evenwichtige hond - Jacqueline Rogers; Marianne Krediet - ISBN: 9789082142617
Prijs: € 21,65 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (22-05-2015)
Genre: Huisdieren
Boekenliefde.nl:
De evenwichtige hond op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Hoe help je je hond gezond te bewegen?

Wil je je jonge pup een zo goed mogelijke start geven voor de rest van zijn leven? Wil je een evenwichtige hond, die goed in balans is? Welke beweging is juist goed voor de pup en welke niet?

Nieuwe inzichten leren dat het heel belangrijk voor de hond is jong te beginnen met balans en coördinatie. Rompstabiliteit speelt een belangrijke rol bij het opgroeien en is al jaren een bekend fenomeen in de humane fysiotherapie en sport. Het is raadzaam de motoriek van de hond in zijn jonge jaren spelenderwijs te ontwikkelen. In combinatie met een goede rompstabiliteit neemt de kans op gezond opgroeien en bewegen toe. Jong geleerd is oud gedaan!

Marianne Krediet heeft een praktijk voor dierfysiotherapie en chiropractie: Ik zie regelmatig honden met blessures door slechte motoriek. Er heerst algehele verwarring over dit onderwerp. Ik wil met dit boekje uitleg geven vanuit mijn fysiotherapeutisch denken en redeneren welke bewegingen nodig zijn voor de jonge hond en bij welke bewegingen met beleid moet worden om gegaan. Wat is goed en wat zijn fabels?

Dit boekje geeft informatie door middel van theorie en praktijkvoorbeelden.

Details

Titel: De evenwichtige hond
auteur: Jacqueline Rogers; Marianne Krediet
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Multilibris, Uitgeverij
Publicatiedatum: 22-05-2015
NUR: Huisdieren
Afmetingen: 210 x 134 x 6
Gewicht: 131 gr
ISBN/ISBN13: 9789082142617
Intern nummer: 30286499

Extra informatie

De evenwichtige hond

Recensie

Hoe help je je hond gezond te bewegen? Wil je je jonge pup een zo goed mogelijke start geven voor de rest van zijn leven? Wil je een evenwichtige hond, die goed in balans is? Welke beweging is juist goed voor de pup en welke niet? Nieuwe inzichten leren dat het heel belangrijk voor de hond is jong te beginnen met balans en coördinatie. Rompstabiliteit speelt een belangrijke rol bij het opgroeien en is al jaren een bekend fenomeen in de humane fysiotherapie en sport. Het is raadzaam de motoriek van de hond in zijn jonge jaren spelenderwijs te ontwikkelen. In combinatie met een goede rompstabiliteit neemt de kans op gezond opgroeien en bewegen toe. Jong geleerd is oud gedaan! Marianne Krediet heeft een praktijk voor dierfysiotherapie en chiropractie: Ik zie regelmatig honden met blessures door slechte motoriek. Er heerst algehele verwarring over dit onderwerp. Ik wil met dit boekje uitleg geven vanuit mijn fysiotherapeutisch denken en redeneren welke bewegingen nodig zijn voor de jonge hond en bij welke bewegingen met beleid moet worden om gegaan. Wat is goed en wat zijn fabels? Dit boekje geeft informatie door middel van theorie en praktijkvoorbeelden.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.