Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

ABC van de bomen en struiken

ABC van de bomen en struiken - D. Brochard - ISBN: 9789044715101
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (22-02-2017)
Genre: Bomen en heesters
Boekenliefde.nl:
ABC van de bomen en struiken op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Hoe en wanneer planten, snoeien en vermeerderen stap voor stap uitgelegd. Met voor elke boom, struik en klimplant een handig overzicht en verklarende tekeningen.Welke snel groeiende struik moet u voor uw haag kiezen? Hoe plant u een eik, een appelboom of een esdoorn op de juiste manier? Hoe verbergt u een lelijke muur achter een klimplant met prachtige bloemen? In het ABC van de bomen en struiken vindt u alles wat u moet weten om uw tuin te laten schitteren. Bijna honderd soorten bomen, struiken en klimplanten, voor elk type grond en klimaat, worden in dit boek besproken. U vindt voor elke soort een gedetailleerd overzicht met plant-, snoei- en vermeerdertips, stap voor stap geïllustreerd. Dit is een standaardwerk waarmee u van uw tuin een groene parel kunt maken.Details

Titel: ABC van de bomen en struiken
auteur: D. Brochard
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 191
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Publicatiedatum: 22-02-2017
NUR: Bomen en heesters
Afmetingen: 249 x 197 x 19
Gewicht: 640 gr
ISBN/ISBN13: 9789044715101
Intern nummer: 7873032

Extra informatie

ABC van de bomen en struiken

Recensie

Hoe en wanneer planten, snoeien en vermeerderen stap voor stap uitgelegd. Met voor elke boom, struik en klimplant een handig overzicht en verklarende tekeningen.

Welke snel groeiende struik moet u voor uw haag kiezen? Hoe plant u een eik, een appelboom of een esdoorn op de juiste manier? Hoe verbergt u een lelijke muur achter een klimplant met prachtige bloemen? In het ABC van de bomen en struiken vindt u alles wat u moet weten om uw tuin te laten schitteren. Bijna honderd soorten bomen, struiken en klimplanten, voor elk type grond en klimaat, worden in dit boek besproken. U vindt voor elke soort een gedetailleerd overzicht met plant-, snoei- en vermeerdertips, stap voor stap geïllustreerd. Dit is een standaardwerk waarmee u van uw tuin een groene parel kunt maken.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.