Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Bollen

de collectie

Bollen - Jolanda de Wekker; Cornéline Lanooy - ISBN: 9789087881948
Prijs: € 15,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (09-07-2014)
Genre: Bloemschikken en groendecoraties
Boekenliefde.nl:
Bollen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Bollen zijn de voorbodes van het nieuwe leven dat zich in het voorjaar in de natuur ontvouwt.
Na de donkere winterdagen brengen ze vrolijkheid in huis. Het leuke van bollen is dat ze na aankoop thuis doorgroeien. Dat is hun kracht. Het arrangement of boeket krijgt hierdoor na verloop van tijd een ander uiterlijk. Dit past bij het voorjaar, waarin alles groeit en bloeit.

Met dit bloemwerk wil de redactie laten zien dat er met bollen meer kan dan ze alleen in een pot te zetten. Sommige arrangementen zijn snel en makkelijk te maken, andere vergen wat meer creativiteit. Maar van alle bloemwerk heeft u lang plezier.

Het boek begint met inspiratiepagina's vol foto's; woorden zijn hier overbodig. Die staan op de pagina's achter in het boek. Hier wordt het beeld van de stukken in het klein herhaald met daarbij de lijst van de gebruikte materialen. Deze lijst stelt u in staat hetzelfde of een vergelijkbaar arrangement te maken.

Details

Titel: Bollen
auteur: Jolanda de Wekker; Cornéline Lanooy
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 64
Uitgever: BDUlokalemedia B.V.
Publicatiedatum: 09-07-2014
NUR: Bloemschikken en groendecoraties
Afmetingen: 202 x 201 x 10
Gewicht: 323 gr
ISBN/ISBN13: 9789087881948
Intern nummer: 24116561

Extra informatie

Bloem en blad Bollen

Recensie

Bollen zijn de voorbodes van het nieuwe leven dat zich in het voorjaar in de natuur ontvouwt. Na de donkere winterdagen brengen ze vrolijkheid in huis. Het leuke van bollen is dat ze na aankoop thuis doorgroeien. Dat is hun kracht. Het arrangement of boeket krijgt hierdoor na verloop van tijd een ander uiterlijk. Dit past bij het voorjaar, waarin alles groeit en bloeit. Met dit bloemwerk wil de redactie laten zien dat er met bollen meer kan dan ze alleen in een pot te zetten. Sommige arrangementen zijn snel en makkelijk te maken, andere vergen wat meer creativiteit. Maar van alle bloemwerk heeft u lang plezier. Het boek begint met inspiratiepagina's vol foto's; woorden zijn hier overbodig. Die staan op de pagina's achter in het boek. Hier wordt het beeld van de stukken in het klein herhaald met daarbij de lijst van de gebruikte materialen. Deze lijst stelt u in staat hetzelfde of een vergelijkbaar arrangement te maken.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.