Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Klaskit

Tools voor leraren

Klaskit - Pedro De Bruyckere - ISBN: 9789082542264
Prijs: € 19,99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Paperback (10-10-2017)
Genre: Pedagogiek
Boekenliefde.nl:
Klaskit op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Goed onderwijs, iedereen heeft er een mening over, iedereen is betrokken partij. Hoe makkelijker zou het zijn als we een checklist zouden kunnen aflopen waaraan de perfecte leraar moet voldoen? Jammer genoeg is er geen onze size fits all-aanpak mogelijk voor de klas.

Elke leraar en elke leerling is uniek in zijn klassituatie. Toch zijn er een aantal universele basisprincipes die elke leraar moet begrijpen en kan toepassen in de klas. Wetenschappelijk onderbouwd en getoetst aan de praktijk, laat dit boek alle ruimte aan de creativiteit van de leraar om deze basis verder vorm te geven. Een geïnspireerde leraar, het mooiste beroep ter wereld.

• 10 principes van onderwijs en leren helder samengevat.
• Van de auteur van de bestseller Jongens zijn slimmer dan meisjes
(ruim 17.000 exemplaren verkocht!).


OVER DE AUTEUR
Pedro de Bruyckere is expert op het gebied van onderwijs en pedagogiek. Hij is internationaal spreker en één van de zeven onderwijsvernieuwers bij Vrij Nederland. Bovendien is hij auteur van o.a. De jeugd is tegenwoordig, Jongens zijn slimmer dan meisjes en Ik was 10 in 2015.

Details

Titel: Klaskit
auteur: Pedro De Bruyckere
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 200
Uitgever: Duuren Media, Van
Publicatiedatum: 10-10-2017
NUR: Pedagogiek
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 310 gr
ISBN/ISBN13: 9789082542264
Intern nummer: 39588637

Extra informatie

10 basisprincipes van onderwijs en leren helder samengevat

Recensie

* Waarom moeten kinderen nog uit het hoofd leren? * Word je door meer vakkennis automatische een betere leraar? * Hoe zet je een hele klas optimaal aan het denken? Lesgeven kan je niet aan de hand van een checklist. Er is geen lijst van recepten die ervoor zorgt dat leerlingen dag na dag een geijkt stappenplan doorlopen en aan het eind van het schooljaar de juiste leerstof kunnen opdreunen. Niet alles werkt bij iedereen met hetzelfde resultaat of in dezelfde context. Maar dat betekent niet dat er geen hulpmiddelen zijn die echt impact hebben. In dit boek gaat pedagoog Pedro De Bruyckere vanuit die gedachte op zoek naar succesvolle manieren die écht werken, en onderzoekt hij in welke omstandigheden ze werken, voor welke doelgroep, en waarom. Klaskit levert een praktisch beeld op van wat leren inhoudt en schept overzicht in de massa aan tegenstrijdige ideeën over onderwijs. Want wie weet hoe je onder meer effectieve feedback geeft, hoe je het best een relatie opbouwt met je leerlingen en wat een sterke schoolvisie kan opleveren, heeft de tools in handen om een topleraar te worden. Pedro De Bruyckere is pedagoog en onderzoeker aan de Arteveldehogeschool in Gent, en bestrijdt mythes over onderwijs en leren. Zijn werk is internationaal bekend en meermaals vertaald. Hij is auteur van onder andere Jongens zijn slimmer dan meisjes en De jeugd is tegenwoordig.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen