Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Superbrus een megaklus

begeleidingsprogramma voor brussen met een broer of zus met autisme

Superbrus een megaklus - Annelies Snoeckx - ISBN: 9789044129755
Prijs: € 25,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (13-12-2012)
Genre: Orthopedagogiek
Boekenliefde.nl:
Superbrus een megaklus op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Over het boek:

Bij de begeleiding van gezinnen met personen met autisme nemen brussen, broers en zussen, een bijzondere plaats in. Vele ouders beseffen dit en uiten geregeld hun vragen en bezorgdheden rond de brussen. Brussen geven meermaals aan dat ze behoefte hebben aan ondersteuning.

Dit groepsprogramma voor brussen biedt een antwoord. Het beschrijft een reeks van elf grondig uitgewerkte bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt aan de hand van informatie, inleefoefeningen, thuisopdrachten, uitwisselingsmomenten, ... op zoek gegaan naar wat autisme precies is. Er wordt ook stilgestaan bij wat het betekent om brus te zijn en hoe hiermee om te gaan. Naast de beschrijving van de bijeenkomsten bevat het boek een theoretisch kader en een werkmap voor de brussen zelf. Het programma is geschikt voor brussen van 9 tot 13 jaar en steunt op een jarenlange, positieve ervaring van een thuisbegeleidingsdienst voor mensen met autisme.

Over de auteur(s):
Annelies Snoeckx is pedagoge en werkt als teamcoördinator bij Het Raster, een thuisbegeleidingsdienst voor mensen met autisme, met vestigingen in Antwerpen, Turnhout, Leuven en Vilvoorde. De directeur van Het Raster is Erik Buelens.

Details

Titel: Superbrus een megaklus
auteur: Annelies Snoeckx
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Maklu, Uitgever
Publicatiedatum: 13-12-2012
NUR: Orthopedagogiek
Afmetingen: 239 x 167 x 15
Gewicht: 427 gr
ISBN/ISBN13: 9789044129755
Intern nummer: 23985969

Extra informatie

Superbrus, een megaklus

Recensie

Over het boek: Bij de begeleiding van gezinnen met personen met autisme nemen brussen, broers en zussen, een bijzondere plaats in. Vele ouders beseffen dit en uiten geregeld hun vragen en bezorgdheden rond de brussen. Brussen geven meermaals aan dat ze behoefte hebben aan ondersteuning. Dit groepsprogramma voor brussen biedt een antwoord. Het beschrijft een reeks van elf grondig uitgewerkte bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt aan de hand van informatie, inleefoefeningen, thuisopdrachten, uitwisselingsmomenten, ... op zoek gegaan naar wat autisme precies is. Er wordt ook stilgestaan bij wat het betekent om brus te zijn en hoe hiermee om te gaan. Naast de beschrijving van de bijeenkomsten bevat het boek een theoretisch kader en een werkmap voor de brussen zelf. Het programma is geschikt voor brussen van 9 tot 13 jaar en steunt op een jarenlange, positieve ervaring van een thuisbegeleidingsdienst voor mensen met autisme. Over de auteur(s): Annelies Snoeckx is pedagoge en werkt als teamcoördinator bij Het Raster, een thuisbegeleidingsdienst voor mensen met autisme, met vestigingen in Antwerpen, Turnhout, Leuven en Vilvoorde. De directeur van Het Raster is Erik Buelens.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.