Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

(Jong) volwassenen met ADHD

perspectieven op diagnostiek, behandeling en begeleiding vanuit wetenschap en praktijk

(Jong) volwassenen met ADHD - Lotte Dyck; Dominique Walschaerts; Steven Stes; Dieter Baeyens - ISBN: 9789033497889
Prijs: € 37,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (25-05-2018)
Genre: Orthopedagogiek
Boekenliefde.nl:
(Jong) volwassenen met ADHD op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Dit boek biedt een overzicht van de wetenschappelijke en praktijkgerichte kennis over diagnostiek, behandeling en begeleiding van (jong)volwassenen met ADHD. Toon- aangevende Nederlandse en Vlaamse experts delen hun inzichten op het vlak van wetenschappelijke achtergrond van ADHD vanuit een psychiatrisch, ontwikkelingsgericht en neurobiologisch perspectief. De diagnostiek van ADHD bij (jong)volwassenen komt uitgebreid aan bod, met aandacht voor sterktes en zwaktes van persoon en omgeving en evidence based medicamenteuze en psychosociale behande- lingen voor ADHD in de (jong)volwassenheid. Ook worden er handvatten gegeven voor de begeleiding van (jong)vol- wassenen met ADHD op het vlak van relaties, voortgezet onderwijs en tewerkstelling.
Dit boek is een gids voor iedereen die als professional of vanuit zijn eigen leven in aanraking komt met de problematiek van ADHD in de (jong)volwassenheid en wil bijdragen aan een verhaal van zorg, welbevinden en kansen.

Details

Titel: (Jong) volwassenen met ADHD
auteur: Lotte Dyck; Dominique Walschaerts; Steven Stes; Dieter Baeyens
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Acco uitgeverij
Publicatiedatum: 25-05-2018
NUR: Orthopedagogiek
Afmetingen: 246 x 173 x 20
Gewicht: 617 gr
ISBN/ISBN13: 9789033497889
Intern nummer: 27659439

Extra informatie

(Jong) volwassenen met ADHD - Perspectieven op diagnostiek, behandeling en begeleiding vanuit wetenschap en praktijk.

Recensie

Dit boek biedt een overzicht van de wetenschappelijke en praktijkgerichte kennis over diagnostiek, behandeling en begeleiding van (jong)volwassenen met ADHD. Toon- aangevende Nederlandse en Vlaamse experts delen hun inzichten op het vlak van wetenschappelijke achtergrond van ADHD vanuit een psychiatrisch, ontwikkelingsgericht en neurobiologisch perspectief. De diagnostiek van ADHD bij (jong)volwassenen komt uitgebreid aan bod, met aandacht voor sterktes en zwaktes van persoon en omgeving en evidence based medicamenteuze en psychosociale behande- lingen voor ADHD in de (jong)volwassenheid. Ook worden er handvatten gegeven voor de begeleiding van (jong)vol- wassenen met ADHD op het vlak van relaties, voortgezet onderwijs en tewerkstelling. Dit boek is een gids voor iedereen die als professional of vanuit zijn eigen leven in aanraking komt met de problematiek van ADHD in de (jong)volwassenheid en wil bijdragen aan een verhaal van zorg, welbevinden en kansen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.