Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Gesprekkencyclus

van zinvol naar betekenisvol

Gesprekkencyclus - Henk Hendriks; Hans van Willegen; Suzanne Witteveen - ISBN: 9789491806421
Prijs: € 7,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (01-04-2015)
Genre: Onderwijs
Boekenliefde.nl:
Gesprekkencyclus op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De gesprekkencyclus kan een betekenisvolle katalysator zijn voor professionele ontwikkeling van medewerkers en scholen. In de praktijk wordt hij echter niet altijd zo benut. Alleen als leidinggevenden medewerkers serieus nemen, krijgen begrippen als 'nieuwsgierig zijn', 'in je kracht komen', 'aandacht voor', 'waarderen', 'meer energie' en 'een leven lang leren' echt betekenis. Hoe zorg je voor een betekenisvolle gesprekkencyclus? Het boek Gesprekkencyclus: van zinvol naar betekenisvol biedt een breed scala van slimme en effectieve ideeën, tips en adviezen.

U leest in het boek onder meer welke instrumenten u kunt inzetten, wat u moet weten over belangrijke juridische aspecten, wat u het beste kunt doen bij disfunctionerende medewerkers én bij medewerkers die excelleren, en - ook - wat u vooral niet moet doen, in de 'Top 10 om een gesprekkencyclus te laten mislukken'.

Details

Titel: Gesprekkencyclus
auteur: Henk Hendriks; Hans van Willegen; Suzanne Witteveen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Uitgeverij Pica
Publicatiedatum: 01-04-2015
NUR: Onderwijs
Afmetingen: 212 x 145 x 8
Gewicht: 183 gr
ISBN/ISBN13: 9789491806421
Intern nummer: 27233011

Extra informatie

Gesprekkencyclus: van zinvol naar betekenisvol

Recensie

De gesprekkencyclus kan een betekenisvolle katalysator zijn voor professionele ontwikkeling van medewerkers en scholen. In de praktijk wordt hij echter niet altijd zo benut. Alleen als leidinggevenden medewerkers serieus nemen, krijgen begrippen als 'nieuwsgierig zijn', 'in je kracht komen', 'aandacht voor', 'waarderen', 'meer energie' en 'een leven lang leren' echt betekenis. Hoe zorg je voor een betekenisvolle gesprekkencyclus? Het boek Gesprekkencyclus: van zinvol naar betekenisvol biedt een breed scala van slimme en effectieve ideeën, tips en adviezen. U leest in het boek onder meer welke instrumenten u kunt inzetten, wat u moet weten over belangrijke juridische aspecten, wat u het beste kunt doen bij disfunctionerende medewerkers én bij medewerkers die excelleren, en - ook - wat u vooral niet moet doen, in de 'Top 10 om een gesprekkencyclus te laten mislukken'.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.