Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Deeltijd werken

goed voor het onderwijs, goed voor jezelf

Deeltijd werken - Angela Kouwenhoven - ISBN: 9789491806384
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (11-02-2015)
Genre: Onderwijs
Boekenliefde.nl:
Deeltijd werken op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Leerkracht is een beroep, een beroep waarbij je leerlingen leert om hun dromen waar te maken. Niets beter ter inspiratie daarvoor is een leerkracht die zélf zijn dromen waarmaakt. En dat is een onderwerp dat tegenwoordig ter discussie staat. Een leerkracht die niet fulltime voor school kiest, is dat een goede leerkracht?

Het antwoord is volmondig JA! Als jij een leerkracht bent met dromen en ambities die verder reiken dan alleen je klas, dan is het aan jou om die dromen waar te maken! Jij heb het recht om je talenten en verlangens op je eigen manier vorm te geven. Of je nu je werk wilt combineren met je gezin of met nog een andere baan, het vormgeven van jouw dromen geeft positieve energie die op beide een heel gunstige uitwerking kan hebben.


Dit boek biedt inspiratie voor als jij je fulltimebaan wilt omzetten naar een parttimebaan. Of als je al deeltijd werkt en bijvoorbeeld merkt dat je toch nog vaak moeite hebt een goede balans te houden tussen je werk en je gezin.

Je leest succesverhalen van leerkrachten die hun eigen ambities achterna zijn gegaan en hoe zij dit precies hebben aangepakt. Een feelgood boek met praktische tips & tools die je helpen jouw combinatie vorm te geven. Tips voor je werk, privé en de klas. En voor je directeur alle voordelen op een rijtje als jij jouw dromen najaagt, want ook voor hem of haar zitten er krenten in de pap.

Details

Titel: Deeltijd werken
auteur: Angela Kouwenhoven
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Uitgeverij Pica
Publicatiedatum: 11-02-2015
NUR: Onderwijs
Afmetingen: 213 x 137 x 13
Gewicht: 156 gr
ISBN/ISBN13: 9789491806384
Intern nummer: 27216873

Extra informatie

Deeltijd werken: goed voor het onderwijs en goed voor jezelf

Recensie

Leerkracht is een beroep, een beroep waarbij je leerlingen leert om hun dromen waar te maken. Niets beter ter inspiratie daarvoor is een leerkracht die zélf zijn dromen waarmaakt. En dat is een onderwerp dat tegenwoordig ter discussie staat. Een leerkracht die niet fulltime voor school kiest, is dat een goede leerkracht? Het antwoord is volmondig JA! Als jij een leerkracht bent met dromen en ambities die verder reiken dan alleen je klas, dan is het aan jou om die dromen waar te maken! Jij heb het recht om je talenten en verlangens op je eigen manier vorm te geven. Of je nu je werk wilt combineren met je gezin of met nog een andere baan, het vormgeven van jouw dromen geeft positieve energie die op beide een heel gunstige uitwerking kan hebben. Dit boek biedt inspiratie voor als jij je fulltimebaan wilt omzetten naar een parttimebaan. Of als je al deeltijd werkt en bijvoorbeeld merkt dat je toch nog vaak moeite hebt een goede balans te houden tussen je werk en je gezin. Je leest succesverhalen van leerkrachten die hun eigen ambities achterna zijn gegaan en hoe zij dit precies hebben aangepakt. Een feelgood boek met praktische tips & tools die je helpen jouw combinatie vorm te geven. Tips voor je werk, privé en de klas. En voor je directeur alle voordelen op een rijtje als jij jouw dromen najaagt, want ook voor hem of haar zitten er krenten in de pap.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.