Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Actief met sportieve themaspelen

ideeënboek voor kleuter- en lageronderwijs

Actief met sportieve themaspelen - Maud Koppelaar - ISBN: 9789033498411
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (25-10-2014)
Genre: Lichamelijke opvoeding en sportonderwijs in onderwijssetting
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Actief met sportieve themaspelen is een ideeënboek voor de sport- en beweegpraktijk waarin verschillende thema- dagen beschreven staan voor 4- tot 12-jarigen. Elke themadag bestaat uit meerdere spelen, die aan te passen zijn aan leef- tijd en niveau. De nieuwe ideeën prikkelen de fantasie van kinderen en vergroten hun motivatie. Door het gebruik van bijzondere materialen in de spelen beleven de kinderen extra plezier aan bewegen. Een boek vol input om begeleiders in- zicht te geven en te motiveren om op een creatieve manier meerdere doelstellingen te kunnen bereiken. Alle spelen zijn in de praktijk getoetst.
Dit boek is bedoeld voor begeleiders in het bewegings- onderwijs, buitenschoolse opvang, recreatie en studenten uit de ALO (Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding), het CIOS (Centrale Instituut Opleiding Sportleiders), SBE (Sport- en Bewegingseducatie), S&B (Sport & Bewegen) en Lerarenopleiding basisonderwijs. Doelstelling is om begelei- ders kennis en handvatten te geven om het beweegplezier van kinderen te vergroten en om op een uitdagende manier de ontwikkeling van kinderen extra te stimuleren. Een nieuw spel prikkelt de behoeften van leergierigheid en nieuwsgierig- heid. Het is leerzaam en tevens een afwisselende manier om vaardigheden te oefenen.

Details

Titel: Actief met sportieve themaspelen
auteur: Maud Koppelaar
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Acco
Publicatiedatum: 25-10-2014
NUR: Lichamelijke opvoeding en sportonderwijs in onderwijssetting
Afmetingen: 240 x 161 x 11
Gewicht: 351 gr
ISBN/ISBN13: 9789033498411
Intern nummer: 27723053

Extra informatie

Actief met sportieve themaspelen

Recensie

Actief met sportieve themaspelen is een ideeënboek voor de sport- en beweegpraktijk waarin verschillende thema- dagen beschreven staan voor 4- tot 12-jarigen. Elke themadag bestaat uit meerdere spelen, die aan te passen zijn aan leef- tijd en niveau. De nieuwe ideeën prikkelen de fantasie van kinderen en vergroten hun motivatie. Door het gebruik van bijzondere materialen in de spelen beleven de kinderen extra plezier aan bewegen. Een boek vol input om begeleiders in- zicht te geven en te motiveren om op een creatieve manier meerdere doelstellingen te kunnen bereiken. Alle spelen zijn in de praktijk getoetst. Dit boek is bedoeld voor begeleiders in het bewegings- onderwijs, buitenschoolse opvang, recreatie en studenten uit de ALO (Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding), het CIOS (Centrale Instituut Opleiding Sportleiders), SBE (Sport- en Bewegingseducatie), S&B (Sport & Bewegen) en Lerarenopleiding basisonderwijs. Doelstelling is om begelei- ders kennis en handvatten te geven om het beweegplezier van kinderen te vergroten en om op een uitdagende manier de ontwikkeling van kinderen extra te stimuleren. Een nieuw spel prikkelt de behoeften van leergierigheid en nieuwsgierig- heid. Het is leerzaam en tevens een afwisselende manier om vaardigheden te oefenen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.