Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

vijftig lesideeen voor de onderbouw

vijftig lesideeen voor de onderbouw - Linda Willemsen - ISBN: 9789023250784
Prijs: € 28,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (30-03-2013)
Genre: Didactiek
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In het onderwijs ben je als leerkracht altijd op zoek naar ideeën om de lessen op een leuke manier uit te voeren. Dit boek bevat 50 lesideeën, om op een speelse manier kennis en vaardigheden in de onderbouw aan te bieden. Door deze ideeën in je les toe te passen vergroot je de motivatie van de leerlingen en hierdoor ook het leerrendement.

Het boek begint met algemene informatie over het leren. Hierbij komen vragen aan bod als: 'Hoe leren kinderen?' 'Wat is het nut van feedback?' en 'Wat voor invloed hebben emoties op het leren?'.

Daarna worden 50 uitdagende lesideeën uitgebreid beschreven, die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je kunt ze gebruiken tijdens je instructie, maar ook om de interactie of samenwerking tussen leerlingen en leerkracht te vergroten.
Vijftig lesideeën in de onderbouw' is geschreven voor de leerkracht, die van elke les een feestje wil maken. Dit inspirerend boek bevat een schat aan voorbeeldlessen waarmee je kennis op een leuke en effectieve manier kan overdragen. Leren is nog nooit zo leuk geweest!
Linda Willemsen (1989) werkt als leerkracht in het basisonderwijs. Haar doel is om kinderen te enthousiasmeren voor de lesstof, zodat ze de kennis snel eigen maken. Al vanaf de pabo is ze bezig met het ontwerpen van creatieve lessen en werkvormen. Veel van haar ideeën zijn terug te vinden op de website www.klasvanjuflinda.nl.
Hier vind je ook gratis materiaal bij het boek, zoals leskaartjes.

Details

Titel: vijftig lesideeen voor de onderbouw
auteur: Linda Willemsen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Gorcum b.v., Koninklijke Van
Publicatiedatum: 30-03-2013
NUR: Didactiek
Gewicht: 366 gr
ISBN/ISBN13: 9789023250784
Intern nummer: 24148887

Extra informatie

50 lesideeën voor de onderbouw

Recensie

In het onderwijs ben je als leerkracht altijd op zoek naar ideeën om de lessen op een leuke manier uit te voeren. Dit boek bevat 50 lesideeën, om op een speelse manier kennis en vaardigheden in de onderbouw aan te bieden. Door deze ideeën in je les toe te passen vergroot je de motivatie van de leerlingen en hierdoor ook het leerrendement. Het boek begint met algemene informatie over het leren. Hierbij komen vragen aan bod als: 'Hoe leren kinderen?' 'Wat is het nut van feedback?' en 'Wat voor invloed hebben emoties op het leren?'. Daarna worden 50 uitdagende lesideeën uitgebreid beschreven, die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je kunt ze gebruiken tijdens je instructie, maar ook om de interactie of samenwerking tussen leerlingen en leerkracht te vergroten. Vijftig lesideeën in de onderbouw' is geschreven voor de leerkracht, die van elke les een feestje wil maken. Dit inspirerend boek bevat een schat aan voorbeeldlessen waarmee je kennis op een leuke en effectieve manier kan overdragen. Leren is nog nooit zo leuk geweest! Linda Willemsen (1989) werkt als leerkracht in het basisonderwijs. Haar doel is om kinderen te enthousiasmeren voor de lesstof, zodat ze de kennis snel eigen maken. Al vanaf de pabo is ze bezig met het ontwerpen van creatieve lessen en werkvormen. Veel van haar ideeën zijn terug te vinden op de website www.klasvanjuflinda.nl. Hier vind je ook gratis materiaal bij het boek, zoals leskaartjes.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.