Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Steekkaarten doceerpraktijk

Steekkaarten doceerpraktijk - Elisabeth Laga; Mieke Clement - ISBN: 9789044118698
Prijs: € 32,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (04-04-2014)
Genre: Didactiek
Boekenliefde.nl:
Steekkaarten doceerpraktijk op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Over het boek:
Lesgevers in het hoger onderwijs leveren de laatste jaren uitdrukkelijke inspanningen om hun studenten centraal te stellen in hun onderwijspraktijk. Toch ervaren zij vaak nog een behoefte aan heel concrete aanwijzingen en aanbevelingen bij de ontwikkeling van een studentgecentreerde visie op leren en instructie.

Dit boek brengt vanuit de ervaringen van de auteurs met onderwijsondersteuning de do's en don'ts samen over studentgecentreerd onderwijs. Het materiaal is toegankelijk geordend in steekkaarten, die toelaten snel de nodige informatie te vinden over studentenkenmerken, werkvormen, evaluatievormen...

Het boek richt zich tot lesgevers die op zoek zijn naar (nieuwe) inspiratie, suggesties en voorbeelden voor de uitbouw van een studentgecentreerde onderwijspraktijk. Ook opleidingsverantwoordelijken en onderwijsondersteuners die lesgevers begeleiden bij de implementatie van studentgecentreerd onderwijs, zullen door dit boek worden aangesproken.

Over de auteur(s):
Mieke Clement en Elïsabeth Laga zijn verbonden aan de DUO/ICTO - Dienst Universitair Onderwijs / Informatie- en Communicatietechnologie in het Onderwijs van de K.U.Leuven. Ze zijn er verantwoordelijk voor de centrale ondersteuning van de onderwijskundige vorming van docenten en assistenten.

Details

Titel: Steekkaarten doceerpraktijk
auteur: Elisabeth Laga; Mieke Clement
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Maklu, Uitgever
Publicatiedatum: 04-04-2014
NUR: Didactiek
Afmetingen: 297 x 212 x 23
Gewicht: 894 gr
ISBN/ISBN13: 9789044118698
Intern nummer: 12780136

Extra informatie

Steekkaarten doceerpraktijk

Recensie

Over het boek: Lesgevers in het hoger onderwijs leveren de laatste jaren uitdrukkelijke inspanningen om hun studenten centraal te stellen in hun onderwijspraktijk. Toch ervaren zij vaak nog een behoefte aan heel concrete aanwijzingen en aanbevelingen bij de ontwikkeling van een studentgecentreerde visie op leren en instructie. Dit boek brengt vanuit de ervaringen van de auteurs met onderwijsondersteuning de do's en don'ts samen over studentgecentreerd onderwijs. Het materiaal is toegankelijk geordend in steekkaarten, die toelaten snel de nodige informatie te vinden over studentenkenmerken, werkvormen, evaluatievormen... Het boek richt zich tot lesgevers die op zoek zijn naar (nieuwe) inspiratie, suggesties en voorbeelden voor de uitbouw van een studentgecentreerde onderwijspraktijk. Ook opleidingsverantwoordelijken en onderwijsondersteuners die lesgevers begeleiden bij de implementatie van studentgecentreerd onderwijs, zullen door dit boek worden aangesproken. Over de auteur(s): Mieke Clement en Elïsabeth Laga zijn verbonden aan de DUO/ICTO - Dienst Universitair Onderwijs / Informatie- en Communicatietechnologie in het Onderwijs van de K.U.Leuven. Ze zijn er verantwoordelijk voor de centrale ondersteuning van de onderwijskundige vorming van docenten en assistenten.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.