Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Keuzegids, Steenkamp, Schonewille, Toorop - Keuzegids Hbo 2017

Keuzegids, Steenkamp, Schonewille, Toorop - Keuzegids Hbo 2017 - Laura Toorop; Marie-Louise Schonewille; Frank Steenkamp - ISBN: 9789087610654
Prijs: € 27,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (30-09-2016)
Genre: Beroepenvoorlichting
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Helder overzicht, baankansen en kwaliteitsoordelen

Een passende hbo-opleiding vinden kan lastig zijn. Want er zijn tientallen hogescholen en honderden bachelors. Welke studie past bij jou? Waar steek je echt nuttige kennis en vaardigheden op? En hoe zit het met de kans op werk? Antwoord op die vragen vind je in de Keuzegids Hbo, de enige gids die de kwaliteit van alle hbo-opleidingen vergelijkt.

Er is veel aan de hand in het hbo. Studenten moeten zich al vóór 1 mei aanmelden voor de 'studiekeuzecheck'. Maar tegelijk blijft het aantal uitvallers en 'omzwaaiers' toenemen. En zelfs na hun afstuderen hebben hbo'ers vaak spijt van hun opleiding. Verkeerde studiekeuze komt nog steeds veel voor. De Keuzegids helpt je bij het maken van een goed afgewogen keuze.
In de Keuzegids Hbo vind je heldere beschrijvingen per studierichting, en kritische vergelijkingen tussen hogescholen die dezelfde of verwante studies aanbieden. Die informatie is onmisbaar voor een goede studiekeuze. Is er genoeg begeleiding in het eerste jaar? Hoe zit het met de deskundigheid van de docenten? En biedt die populaire studie wel zo'n goede kans op een baan? De Keuzegids Hbo geeft antwoord op al dit soort vragen.
De Keuzegids Hbo geeft, in overzichtelijke tabellen:

* Alle hbo-bachelors per vakgebied, met de verschillen en nuances. Welke specialisaties zijn er, en wat is het verschil tussen die ene opleiding in Utrecht en de gelijknamige variant in Amsterdam?
* De toelatingseisen per opleiding. Kun je je met elk profiel aanmelden voor een opleiding, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een numerus fixus en wat zijn precies de selectie-eisen?
* De arbeidsmarktperspectieven per vakgebied. Wat kun je met een opleiding en hoe groot is de kans op een baan? En wat ga je eigenlijk verdienen?
* Kwaliteitsoordelen op een rij. In de gids vind je de oordelen van studenten en experts op de opleidingen. Zo kun je zelf snel en handig bepalen welke opleiding en hogeschool voor jou geschikt is. Want de ene opleiding is de andere niet.

Details

Titel: Keuzegids, Steenkamp, Schonewille, Toorop - Keuzegids Hbo 2017
auteur: Laura Toorop; Marie-Louise Schonewille; Frank Steenkamp
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 30-09-2016
NUR: Beroepenvoorlichting
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 488 gr
ISBN/ISBN13: 9789087610654
Intern nummer: 36612241

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.