Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

F.STEENKAMP EA KEUZEGIDS HBO 2015

F.STEENKAMP EA KEUZEGIDS HBO 2015 - Tjebbe Geldlof; Mayke Belet; Marie-Louise Schonewille; Frank Steenkamp; Addie de Moor; Brenda Kah; Annet Maseland; Han de Looper - ISBN: 9789087610609
Prijs: € 27,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (21-02-2015)
Genre: Beroepenvoorlichting
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Helder overzicht, baankansen en kwaliteitsoordelen

* Dit jaar ook met apart DEELTIJD-katern *

Een geschikte hbo-opleiding vinden is niet eenvoudig. Want er zijn tientallen hogescholen en honderden bachelors. Welke studie past bij jou? Waar steek je echt nuttige kennis en vaardigheden op? En hoe zit het met de kans op werk? Antwoorden op die vragen vind je in de Keuzegids Hbo, de enige gids die de kwaliteit van alle opleidingen vergelijkt.

Studeren is aan het veranderen. Hogescholen selecteren hun studenten strenger, de arbeidsmarkt krimpt en het prijskaartje van opleidingen gaat omhoog. Voor studiekiezers des te belangrijker om te weten wat hun diploma uiteindelijk waard is.

In de Keuzegids Hbo vind je heldere beschrijvingen per studierichting, en kritische vergelijkingen tussen hogescholen die dezelfde of verwante studies aanbieden. Die informatie is onmisbaar voor een goede studiekeuze. Biedt die ene populaire studie wel zo'n goede kans op een baan? Hoe zit het met de deskundigheid van de docenten, en word je wel genoeg voorbereid op de arbeidsmarkt? Kan ik de opleiding van mijn interesse ook in deeltijd studeren? De Keuzegids Hbo geeft antwoord op deze en andere vragen.

De Keuzegids Hbo geeft, in overzichtelijke tabellen:

* Alle hbo-bachelors per vakgebied, met de verschillen en nuances. Welke specialisaties zijn er, en wat is het verschil tussen die ene opleiding in Utrecht en de gelijknamige variant in Amsterdam?
* De toelatingseisen per opleiding. Kun je je met elk profiel aanmelden voor een opleiding, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een loting of zijn er speciale voorwaarden om toegelaten te worden?
* De arbeidsmarktperspectieven per vakgebied. Wat kun je met een opleiding en hoe groot is de kans op een baan? En wat ga je eigenlijk verdienen?
* Kwaliteitsoordelen op een rij. In de gids vind je de visie van studenten en experts op de opleidingen. Zo kun je zelf snel en handig bepalen welke opleiding en school voor jou geschikt is. Want de ene opleiding is de andere niet.

NB: In deze tweede druk is ook alle actuele informatie over loting en selectie per opleiding verwerkt, met een extra overzichtstabel als bijlage

Details

Titel: F.STEENKAMP EA KEUZEGIDS HBO 2015
auteur: Tjebbe Geldlof; Mayke Belet; Marie-Louise Schonewille; Frank Steenkamp; Addie de Moor; Brenda Kah; Annet Maseland; Han de Looper
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 2
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 21-02-2015
NUR: Beroepenvoorlichting
Afmetingen: 243 x 172 x 12
Gewicht: 518 gr
ISBN/ISBN13: 9789087610609
Intern nummer: 29769251

Extra informatie

Keuzegids HBO 2015

Recensie

Helder overzicht, baankansen en kwaliteitsoordelen * Dit jaar ook met apart DEELTIJD-katern * Een geschikte hbo-opleiding vinden is niet eenvoudig. Want er zijn tientallen hogescholen en honderden bachelors. Welke studie past bij jou? Waar steek je echt nuttige kennis en vaardigheden op? En hoe zit het met de kans op werk? Antwoorden op die vragen vind je in de Keuzegids Hbo, de enige gids die de kwaliteit van alle opleidingen vergelijkt. Studeren is aan het veranderen. Hogescholen selecteren hun studenten strenger, de arbeidsmarkt krimpt en het prijskaartje van opleidingen gaat omhoog. Voor studiekiezers des te belangrijker om te weten wat hun diploma uiteindelijk waard is. In de Keuzegids Hbo vind je heldere beschrijvingen per studierichting, en kritische vergelijkingen tussen hogescholen die dezelfde of verwante studies aanbieden. Die informatie is onmisbaar voor een goede studiekeuze. Biedt die ene populaire studie wel zo'n goede kans op een baan? Hoe zit het met de deskundigheid van de docenten, en word je wel genoeg voorbereid op de arbeidsmarkt? Kan ik de opleiding van mijn interesse ook in deeltijd studeren? De Keuzegids Hbo geeft antwoord op deze en andere vragen. De Keuzegids Hbo geeft, in overzichtelijke tabellen: * Alle hbo-bachelors per vakgebied, met de verschillen en nuances. Welke specialisaties zijn er, en wat is het verschil tussen die ene opleiding in Utrecht en de gelijknamige variant in Amsterdam? * De toelatingseisen per opleiding. Kun je je met elk profiel aanmelden voor een opleiding, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een loting of zijn er speciale voorwaarden om toegelaten te worden? * De arbeidsmarktperspectieven per vakgebied. Wat kun je met een opleiding en hoe groot is de kans op een baan? En wat ga je eigenlijk verdienen? * Kwaliteitsoordelen op een rij. In de gids vind je de visie van studenten en experts op de opleidingen. Zo kun je zelf snel en handig bepalen welke opleiding en school voor jou geschikt is. Want de ene opleiding is de andere niet. NB: In deze tweede druk is ook alle actuele informatie over loting en selectie per opleiding verwerkt, met een extra overzichtstabel als bijlage

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.