Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Die fachgerechte Erstellung von Speisekarten und Menüs einschließlich korrespondierender Getränke

Vooraankondiging
Die fachgerechte Erstellung von Speisekarten und Menüs einschlieÃlich korrespondierender Getränke - Otto, Horst H. P.; Remus, Wolfgang - ISBN: 9783922137498
Prijs: € 22,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Bindwijze: Boek, Gebonden
Genre: Beroepenvoorlichting
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

10. Aufl. 2005. 203 S. 24,5 cm

Details

Titel: Die fachgerechte Erstellung von Speisekarten und Menüs einschließlich korrespondierender Getränke
auteur: Otto, Horst H. P.; Remus, Wolfgang
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Duits
Aantal pagina's: 203
Uitgever: Gessler
NUR: Beroepenvoorlichting
Gewicht: 595 gr
ISBN/ISBN13: 3922137490; 3922137237
ISBN/ISBN13: 9783922137498
Intern nummer: 3337028

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.