Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Over mensen en dieren, leven en dood

Dan neem je toch gewoon een nieuwe - Antoinnette Scheulderman - ISBN: 9789048844555
Prijs: € 21,99
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (19-10-2018)
Genre: Non-fictie vrije tijd/algemeen
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Details

Titel: Dan neem je toch gewoon een nieuwe
auteur: Antoinnette Scheulderman
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum: 19-10-2018
NUR: Non-fictie vrije tijd/algemeen
Gewicht: 481 gr
ISBN/ISBN13: 9789048844555
Intern nummer: 42750843

Biografie (woord)

Antoinnette Scheulderman (1975) is journalist en werkt als interviewer o.a. voor LINDA. en Volkskrant magazine. Daarnaast is ze sinds 2015 tafeldame bij DWDD. In 2010 won ze De Luis, de prijs voor het beste interview van het jaar, en in 2014 werd ze genomineerd voor De Tegel. In 2010 verscheen haar interviewbundel De Mama's en de Papa's.

Recensie

'Het was maar een dier,' hoorde Antoinnette Scheulderman regelmatig toen ze rouwde om haar overleden hond Bubbels. Maar iedereen die ooit een huisdier heeft gehad, weet hoe innig de band tussen mens en dier kan zijn. Tachtig procent van de baasjes beschouwt hun huisdier als volwaardig onderdeel van het gezin, toch lijkt verdriet om de dood van een dier nog altijd taboe, iets waarvoor je je zou moeten schamen.

In Dan neem je toch gewoon een nieuwe schrijft Scheulderman openhartig over haar eigen ervaringen, gaat te rade bij bekende baasjes die vertellen over de liefde voor en de lol met hun dieren, maar ook over het verdriet en het gemis als ze er opeens niet meer zijn, en vraagt deskundigen om advies.

Dan neem je toch gewoon een nieuwe is een eerlijk, ontroerend en bij vlagen hilarisch boek, vol intieme gesprekken over leven en dood. Een boek vol handvaten voor baasjes wier dier er nog is, maar die voorbereid willen zijn op het onvermijdelijke afscheid, voor mensen die worstelen met het verlies én voor hun naasten, die daar iets meer van willen begrijpen.

Interviews met onder anderen Eva Jinek, Paul de Leeuw, Linda de Mol, Jan Wouters, Janine Abbring, Britt Dekker, Barry Hay, Saskia Noort, Sylvia Witteman, Bridget Maasland en Yvette van Boven.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen