Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

VERTREKNL NR. 19

VERTREKNL NR. 19 - Nienke Weick; Rob Hoekstra; Jorine de Bruin; Rimke de Groot; Annemarie Bergfeld - ISBN: 9789079287550
Prijs: € 6,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (19-03-2015)
Genre: Naslagwerken algemeen
Boekenliefde.nl:
VERTREKNL NR. 19 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Correspondent Arjen Westra vertelt over Afrika, het indrukwekkende continent waar hij al meer dan twaalf jaar woont en werkt: "Natuurlijk ontkom je niet aan de actualiteit van extremistisch geweld, ontvoeringen en ebola, maar Afrika heeft zoveel meer nieuwswaardigs te bieden. Alleen zijn maar weinig Nederlandse en Europese buitenlandredacties geïnteresseerd in de alledaagse gang van zaken".

Ex-topzwemster Marleen Veldhuis was al verschillende keren in Australië, maar dan zag ze niet veel meer van het land dan zwembaden en hotels. Sinds april woont ze met man Camiel, dochter Hannah (4) en zoon Jules (1) voor onbepaalde tijd in Sydney. "Ik was verbaasd hoe snel je in een nieuwe omgeving je vertrouwde dingen oppakt."

Esther Jacobs Tanzania

Langer dan zes weken houdt ze het op een plek niet uit. Esther Jacobs, bekend door haar spraakmakende - ze werd daar weggepest - deelname aan Expeditie Robinson, reist veel. Té veel volgens de Nederlandse wet. "Dan maar liever zwerver", besloot ze. Ze vertelt hoe ze zich losmaakte van de hokjes en regels van onze maatschappij. "Als ik nu een parkeerboete krijg, weet niemand waar hij die naartoe moet sturen."

Verder blikken we in dit nummer terug op de Emigratiebeurs, krijgt u praktische tips voor een emigratie en het kopen van onroerend goed, en leest u onder andere het verhaal van zangerers Sarah Bettens, columns van Boris Dittrich en Ger Apeldoorn en nog veel meer.

Details

Titel: VERTREKNL NR. 19
auteur: Nienke Weick; Rob Hoekstra; Jorine de Bruin; Rimke de Groot; Annemarie Bergfeld
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 84
Uitgever: Uitgeverij Personalia
Publicatiedatum: 19-03-2015
NUR: Naslagwerken algemeen
Afmetingen: 300 x 230 x 5
Gewicht: 352 gr
ISBN/ISBN13: 9789079287550
Intern nummer: 29830933

Extra informatie

VertrekNL nr. 19

Recensie

Correspondent Arjen Westra vertelt over Afrika, het indrukwekkende continent waar hij al meer dan twaalf jaar woont en werkt: "Natuurlijk ontkom je niet aan de actualiteit van extremistisch geweld, ontvoeringen en ebola, maar Afrika heeft zoveel meer nieuwswaardigs te bieden. Alleen zijn maar weinig Nederlandse en Europese buitenlandredacties geïnteresseerd in de alledaagse gang van zaken". Ex-topzwemster Marleen Veldhuis was al verschillende keren in Australië, maar dan zag ze niet veel meer van het land dan zwembaden en hotels. Sinds april woont ze met man Camiel, dochter Hannah (4) en zoon Jules (1) voor onbepaalde tijd in Sydney. "Ik was verbaasd hoe snel je in een nieuwe omgeving je vertrouwde dingen oppakt." Esther Jacobs Tanzania Langer dan zes weken houdt ze het op een plek niet uit. Esther Jacobs, bekend door haar spraakmakende - ze werd daar weggepest - deelname aan Expeditie Robinson, reist veel. Té veel volgens de Nederlandse wet. "Dan maar liever zwerver", besloot ze. Ze vertelt hoe ze zich losmaakte van de hokjes en regels van onze maatschappij. "Als ik nu een parkeerboete krijg, weet niemand waar hij die naartoe moet sturen." Verder blikken we in dit nummer terug op de Emigratiebeurs, krijgt u praktische tips voor een emigratie en het kopen van onroerend goed, en leest u onder andere het verhaal van zangerers Sarah Bettens, columns van Boris Dittrich en Ger Apeldoorn en nog veel meer.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.