Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Van horen zingen

wegwijs in het nieuwe Liedboek

Van horen zingen - Nienke van Andel - ISBN: 9789023927211
Prijs: € 9,90 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (11-09-2013)
Genre: Geschiedenis
Boekenliefde.nl:
Van horen zingen op boekenliefde.nl
Extra:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Wanneer we spreken over kerkmuziek, komen bepaalde vragen steeds terug. Bijvoorbeeld: Wat is het verschil tussen kerkmuziek en ‘gewone muziek’? Zijn muziekstijlen niet leeftijdsgebonden? Valt over smaak misschien toch wel te twisten? Dit boek stimuleert het gesprek over deze en andere vragen. De auteurs geven hun visie op allerlei zaken rond kerk en muziek en hebben deze teksten voorzien van gespreksvragen. Tegelijk geeft dit boek een introductie in het nieuwe Liedboek.
Aan dit boek werkten mee: Nienke van Andel, Maarten Diepenbroek, Sebastiaan ’t Hart, Cees-Willem van Vliet, Maartje Wildeman. De auteurs, allemaal geboren na 1973 en dus opgegroeid in de tijd van het ‘oude’ Liedboek, geven een frisse en geïnformeerde kijk op het onderwerp. Nienke van Andel doet promotie-onderzoek naar de totstandkoming van het nieuwe Liedboek. De overige medewerkenden zijn als kerkmusicus of predikant werkzaam binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Details

Titel: Van horen zingen
auteur: Nienke van Andel
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 80
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 11-09-2013
NUR: Geschiedenis
Afmetingen: 200 x 126 x 8
Gewicht: 108 gr
ISBN/ISBN13: 9789023927211
Intern nummer: 24350090

Extra informatie

Van horen zingen Toer Reeks

Recensie

Wanneer we spreken over kerkmuziek, komen bepaalde vragen steeds terug. Bijvoorbeeld: Wat is het verschil tussen kerkmuziek en 'gewone muziek'? Zijn muziekstijlen niet leeftijdsgebonden? Valt over smaak misschien toch wel te twisten? Dit boek stimuleert het gesprek over deze en andere vragen. De auteurs geven hun visie op allerlei zaken rond kerk en muziek en hebben deze teksten voorzien van gespreksvragen. Tegelijk geeft dit boek een introductie in het nieuwe Liedboek. Aan dit boek werkten mee: Nienke van Andel, Maarten Diepenbroek, Sebastiaan 't Hart, Cees-Willem van Vliet, Maartje Wildeman. De auteurs, allemaal geboren na 1973 en dus opgegroeid in de tijd van het 'oude' Liedboek, geveneen frisse en geïnformeerde kijk op het onderwerp. Nienke van Andel doet promotie-onderzoek naar de totstandkoming van het nieuwe Liedboek. De overige medewerkenden zijn als kerkmusicus of predikant werkzaam binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.