Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Apper mont

40 jaar televisie, over vroeger en later

Apper mont - Tom de Leur; Luc Appermont - ISBN: 9789089313539
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (08-05-2013)
Genre: Film en televisie
Boekenliefde.nl:
Apper mont op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Niemand overtreft Luc Appermont in het vier decennia lange parcours dat hij als TV-presentator (bij VRT én VTM) heeft afgelegd. Van Binnen en Buiten uit begin jaren zeventig, over de Pak de Poen-show, Baraka, Eurosong, Waagstuk, Luc, Het Mooiste Moment tot het huidige Vroeger of Later. Het lijkt wel alsof Appermont er altijd was in het Vlaamse televisielandschap.
In dit boek kijkt de populaire presentator terug op een loopbaan vol televisie, met talrijke anekdotes, maar ook met een visie op de enorme evolutie die de televisie de voorbije 40 jaar heeft doorgemaakt. Johan Terryn, zelf een bekende televisiefiguur, begeleidt hem op zijn tocht.

* Grootste Vlaamse TV-coryfee blikt terug op rijke carrière, van Binnen en Buiten tot Vroeger of Later
* Kijk op de enorme evolutie van de televisie in Vlaanderen

Details

Titel: Apper mont
auteur: Tom de Leur; Luc Appermont
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Agora, Uitgeverscentrum
Publicatiedatum: 08-05-2013
NUR: Film en televisie
Afmetingen: 223 x 149 x 32
Gewicht: 554 gr
ISBN/ISBN13: 9789089313539
Intern nummer: 24126799

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 18-07-2013   geschreven door  Patrick Vandendaele
Geen figuur heeft de media zo blijvend getekend en gekleurd dan deze Luc Appermont. Voor heel wat mensen is deze man steeds aanwezig geweest op het scherm. Ook achter het scherm wist hij steeds een plaats te veroveren, denken we maar aan de evenementen die hij organiseert aan de kust tijdens de zomer. En net zoals een Michel Drucker in Frankrijk steeds op een opmerkelijke wijze sympathie bleef en blijft opwekken, ondanks de permanente aanwezigheid op het scherm, heeft ook deze charmante Luc Appermont steeds kunnen rekenen op de waardering van het grote publiek. Geen stormen, geen bijzonderheden, zo blijkt... Tot de grote aankondiging van zijn relatie met ene zekere Bart...(Kaëll). En dan nog brengt dit geen negatieve gevoelens... Met de ervaring, de inzet en de kennis van zaken hebben we hier eigenlijk iemand die behoort tot het collectief geheugen, en die verder ook wel een lopende bibliotheek is voor wat betreft de wereld van de media in het algemeen, de televisie in het bijzonder. Met dit boek krijgen we weerom een meer dan aangenaam te lezen boek, waar Luc zijn 'leven' met de lezer wil en kan delen, doorheen zijn carrière, en waarbij we op een meer dan nostalgische, maar sfeervolle wijze weer eens reizen door de tijd en nog eens kunnen stilstaan bij tal van programma's en figuren die ons leven een tijdje wisten te kleuren, en die hier weer even tot leven komen. Kleine en grote verhalen, die ook de evolutie van de media en de tijden weet te schetsen... als het ware een stukje culturele geschiedenis van onze contreien, maar dan op een vlotte en leuke manier, door de bril van deze super-sympathieke man. Een echte aanrader.

Extra informatie

Appermont

Recensie

Niemand overtreft Luc Appermont in het vier decennia lange parcours dat hij als TV-presentator (bij VRT én VTM) heeft afgelegd. Van Binnen en Buiten uit begin jaren zeventig, over de Pak de Poen-show, Baraka, Eurosong, Waagstuk, Luc, Het Mooiste Moment tot het huidige Vroeger of Later. Het lijkt wel alsof Appermont er altijd was in het Vlaamse televisielandschap. In dit boek kijkt de populaire presentator terug op een loopbaan vol televisie, met talrijke anekdotes, maar ook met een visie op de enorme evolutie die de televisie de voorbije 40 jaar heeft doorgemaakt. Johan Terryn, zelf een bekende televisiefiguur, begeleidt hem op zijn tocht. * Grootste Vlaamse TV-coryfee blikt terug op rijke carrière, van Binnen en Buiten tot Vroeger of Later * Kijk op de enorme evolutie van de televisie in Vlaanderen

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.