Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De juiste look op je werk

De juiste look op je werk - Iris Merveille; Lien Degol - ISBN: 9789461310927
Prijs: € 5,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (31-03-2012)
Genre: Mode
Boekenliefde.nl:
De juiste look op je werk op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De juiste look op je werk helpt vrouwen door het labyrint van verschillende dresscodes op de werkvloer: voor zowel de net afgestuurde studente die moet solliciteren, als de jonge moeder die na een kinderbreak weer aan de
slag wil. En ook voor de creatieve duizendpoot die vanuit haar atelier plots de wondere wereld der vakbeurzen wordt ingegooid, en daar indruk wil maken.

Dit is het eerste boek van stijlcoach Lien Degol die al meer dan 20 jaar niet meer weg te denken is uit de media. Ze werkte al mee - voor en achter de schermen - aan programma's als Het Peulengaleis of De Liegende
Doos, maar ze kleedde net zo goed de deelnemers van Het Swingpaleis, De Soundmixshow of Miss België.

Knappe foto's van An De Smedt en heel wat praktische tips en weetjes maken van dit boek een must have voor de werkende vrouw van alle leeftijden.

Details

Titel: De juiste look op je werk
auteur: Iris Merveille; Lien Degol
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Halewyck, Uitgeverij Van
Publicatiedatum: 31-03-2012
NUR: Mode
Afmetingen: 205 x 179 x 12
Gewicht: 506 gr
ISBN/ISBN13: 9789461310927
Intern nummer: 20514728

Extra informatie

De juiste look op je werk

Recensie

De juiste look op je werk helpt vrouwen door het labyrint van verschillende dresscodes op de werkvloer: voor zowel de net afgestuurde studente die moet solliciteren, als de jonge moeder die na een kinderbreak weer aan de slag wil. En ook voor de creatieve duizendpoot die vanuit haar atelier plots de wondere wereld der vakbeurzen wordt ingegooid, en daar indruk wil maken. Dit is het eerste boek van stijlcoach Lien Degol die al meer dan 20 jaar niet meer weg te denken is uit de media. Ze werkte al mee - voor en achter de schermen - aan programma's als Het Peulengaleis of De Liegende Doos, maar ze kleedde net zo goed de deelnemers van Het Swingpaleis, De Soundmixshow of Miss België. Knappe foto's van An De Smedt en heel wat praktische tips en weetjes maken van dit boek een must have voor de werkende vrouw van alle leeftijden.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.