Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Straatcoach en strateeg

de opkomst van Diederik Samsom

Straatcoach en strateeg - Derk Stokmans - ISBN: 9789035140578
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (05-11-2013)
Genre: Politicologie
Boekenliefde.nl:
Straatcoach en strateeg op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Diederik Samsom heeft een obsessie: Nederland én de Nederlandse politiek moeten veranderen. En de PvdA-leider wil de man zijn die dat doet, met grootse gebaren en mooie verhalen. Als revanche voor de politieke instabiliteit van de afgelopen tien jaar. En omdat hij denkt dat hij er genoeg talent voor heeft.
In de campagne van 2012 lukte dat, en maakten verkiezingsbeloften plaats voor 'het eerlijke verhaal'. Ook tijdens de formatie overheerste de nieuwe politiek, waardoor vvd en PvdA tegen ieders verwachting in heel snel een coalitie vormden met grote hervormingsplannen. Maar sinds 'zijn' kabinet van start ging overheerst de vraag of Samsoms methode wel werkt.
Derk Stokmans volgde Samsom al voordat hij een bekende PvdA'er werd. Hij sprak veelvuldig met hem en met zijn vertrouwelingen. Hij volgde Samsom bij officiële en minder officiële gebeurtenissen, hij zocht hem op tijdens momenten van glorie en in ogenblikken van wanhoop.
Straatcoach en strateeg is het onthullende portret van een van Nederlands belangrijkste politici van deze tijd.

Derk Stokmans studeerde natuurwetenschappen in Utrecht en journalistiek in Rotterdam. Sinds 2007 is hij politiek redacteur voor nrc Handelsblad. Al vanaf zijn eerste dagen op het Binnenhof volgt hij Diederik Samsom.

Details

Titel: Straatcoach en strateeg
auteur: Derk Stokmans
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Publicatiedatum: 2013-11-05
NUR: Politicologie
Afmetingen: 200 x 125 x 25
Gewicht: 331 gr
ISBN/ISBN13: 9789035140578
Intern nummer: 24839811

Extra informatie

Straatcoach en strateeg

Recensie

Diederik Samsom heeft een obsessie: Nederland én de Nederlandse politiek moeten veranderen. En de PvdA-leider wil de man zijn die dat doet, met grootse gebaren en mooie verhalen. Als revanche voor de politieke instabiliteit van de afgelopen tien jaar. En omdat hij denkt dat hij er genoeg talent voor heeft. In de campagne van 2012 lukte dat, en maakten verkiezingsbeloften plaats voor 'het eerlijke verhaal'. Ook tijdens de formatie overheerste de nieuwe politiek, waardoor vvd en PvdA tegen ieders verwachting in heel snel een coalitie vormden met grote hervormingsplannen. Maar sinds 'zijn' kabinet van start ging overheerst de vraag of Samsoms methode wel werkt. Derk Stokmans volgde Samsom al voordat hij een bekende PvdA'er werd. Hij sprak veelvuldig met hem en met zijn vertrouwelingen. Hij volgde Samsom bij officiële en minder officiële gebeurtenissen, hij zocht hem op tijdens momenten van glorie en in ogenblikken van wanhoop. Straatcoach en strateeg is het onthullende portret van een van Nederlands belangrijkste politici van deze tijd. Derk Stokmans studeerde natuurwetenschappen in Utrecht en journalistiek in Rotterdam. Sinds 2007 is hij politiek redacteur voor nrc Handelsblad. Al vanaf zijn eerste dagen op het Binnenhof volgt hij Diederik Samsom.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.