Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

The Big Small Omnibus of Mindhumbugs

The Big Small Omnibus of Mindhumbugs - Ben ten Dam; Piet Raphael - ISBN: 9789090323077
Prijs: € 17,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (13-09-2019)
Genre: Mens & Maatschappij
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De "Omnibus of MindHumbugs" is een bundel vol met grappige stukjes filosofie en overpeinzingen over persoonlijke ontwikkeling en samenleving. Voor mensen op zoek naar kennis,richting,plezier en hoop.

Details

Titel: The Big Small Omnibus of Mindhumbugs
auteur: Ben ten Dam; Piet Raphael
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: TandemQ
Publicatiedatum: 13-09-2019
NUR: Mens & Maatschappij
Gewicht: 291 gr
ISBN/ISBN13: 9789090323077
Intern nummer: 45170988

Extra informatie

The Big Small Omnibus of MindHumbugs De bundel met MindHumbugs is een levensgidsje met stukjes filosofie, overpeinzingen en inzichten. Het staat vol hoofdstukjes over persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, politiek en natuur. Het boek is een mooi cadeau of relatiegeschenk en biedt elk wat wils: de belangrijke onderwerpen van deze tijd in korte prettig leesbare hoofdstukjes die inspireren en doorverwijzen (van denken naar doen). Makkelijk en toegankelijk opgeschreven. Mooi vormgegeven met mooie foto’s en illustraties. Een gidsje om mee te nemen of om op de leestafel te leggen. Doorbladerboek. Het boek heeft een positieve en relativerende grondtoon en geeft hoop, zet aan tot verder denken of doen en is kennis en bewustzijn vergrotend. Na het lezen van deze bundel ben je wijzer en kan je positief, energiek en blij door. Voor wie: breed geïnteresseerden in de wereld, het leven en hun eigen ontwikkeling, ‘people who care for the world’, mensen die van de goede dingen van het leven houden, met niet teveel tijd om dikke boeken volledig te lezen. Mensen die kennis en inzicht op willen doen op een makkelijke en toegankelijke manier. Onderwerpen die worden geadresseerd zijn: principes, geluk, purpose, samenwerken, All Blacks, Ubuntu, Kgotla, Kintsikuroi, Wu Wei, energiemanagement, humanisme, onderhandelen, focus, flow, zaken doen, globalisme, individualisme, liberalisme, gelijkheid, fake news, tolerantie, donut economie, technologie, sociaal ondernemen, duurzaamheid, natuur, internationaal recht, populisme, lateraal denken, geheugen, onbewustzijn, beeldvorming, objectiviteit, onafhankelijkheid, voeding, mensenrechten, oorlog, vertrouwen, hoop.

Inhoudsopgave

1. Ik, jij, wij: over levenskunst, persoonlijke ontwikkeling en samenwerking 2. Aarde en haar kostgangers: over de mensen op aarde, nu en later als we groot zijn 3. Blij: ontspannen met lekker eten, gedichten, quotes en verhalen

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.