Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Leading Ladies

Maak je ambities waar

Leading Ladies - Assita Kanko - ISBN: 9789401454681
Prijs: € 19,99
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (08-10-2018)
Genre: Mens & Maatschappij
Boekenliefde.nl:
Leading Ladies op boekenliefde.nl
Add to cart

Details

Titel: Leading Ladies
auteur: Assita Kanko
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatiedatum: 08-10-2018
NUR: Mens & Maatschappij
Gewicht: 413 gr
ISBN/ISBN13: 9789401454681
Intern nummer: 41761059

Extra informatie

De charismatische Assita Kanko wil meer vrouwen aan de top helpen

Recensie

'Ik vraag mij vaak af waarom er zo weinig vrouwen zijn aan de top. Waarom worden wij zo vaak en op zo vele domeinen onderschat? In feite is er maar één enkele vraag die ertoe doet: wat is het geheim van die vrouwen die wél hun doel hebben bereikt?'

Assita Kanko wil met haar boek Leading ladies vrouwen helpen om hun ambities waar te maken. Of het nu in de private sfeer is of in de publieke ruimte, nog altijd hebben veel vrouwen niet het respect dat en de plaats die ze verdienen. Wat is dan het geheim van hen die zich wel naar de top konden hijsen? Welke obstakels hebben zij overwonnen en hoe hebben zij zich een plaats kunnen verwerven in kringen waar vooral mannen de plak zwaaien?

Dit boek is geen analyse van gemiste kansen of van het glazen plafond, maar een constructief pleidooi om de participatie van vrouwen aan de macht te versnellen. Het geeft antwoorden aan de hand van getuigenissen van 15 krachtige vrouwen zoals Catherine Pugh, burgemeester van Baltimore, Yuriko Koike, eerste vrouwelijke gouverneur van Tokio,Ayaan Hirsi Ali, voormalig Nederlands volksvertegenwoordigster, of Sophie Dutordoir, CEO van de Belgische spoorwegen. Assita Kanko schrijft over wat hen heeft geïnspireerd en gemotiveerd.

Leading Ladies is niet alleen maar een vademecum voor wie zich wil lanceren in de politiek of het bedrijfsleven. Het richt zich tot alle vrouwen die recht hebben op hun deel van de macht en zich op allerlei vlakken willen ontplooien. Dit boek is voor alle vrouwen die hun stem wil laten horen én voor alle mannen die willen gaan voor een meer gelijkwaardige samenleving.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen