Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Wat mannen moeten weten

over de gedachtenwereld van vrouwen

Wat mannen moeten weten - J. Feldhahn; Shaunti Feldhahn - ISBN: 9789085200888
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (20-07-2017)
Genre: Geloofsopvoeding
Boekenliefde.nl:
Wat mannen moeten weten op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ben je wel eens verbijsterd, verward of gewoon kwaad geweest overiets wat je vrouw zei, deed of dacht?Dit boek gaat over dingen die mannen niet begrijpen van hun vrouw:ze praat liever over problemen dan over oplossingen, ze wil altijd horendat je van haar houdt, en opmerkingen over haar uiterlijk liggengevoelig. Maar waarom?Elk hoofdstuk omvat eenvoudige oplossingen die daadwerkelijk in depraktijk gebracht kunnen worden. Enige vereiste is dat je van tevorende keuze maakt om bereid te zijn anders te gaan denken. Wat mannenmoeten weten is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoeken persoonlijke gesprekken met mannen en vrouwen. Vanuit bijbelsperspectief zul je ontdekken hoe je van je vrouw kunt houden om wieze echt is – niet om wie je denkt dat ze is.Shaunti Feldhahn heeft diverse titels op haar naam staan. Eerderverscheen van haar hand Wat vrouwen moeten weten, over degedachtewereld van mannen. Ook schreef zij de romans HetVeritasconflict en Nachtschade.

Details

Titel: Wat mannen moeten weten
auteur: J. Feldhahn; Shaunti Feldhahn
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 170
Uitgever: Jongbloed, Uitgeversgroep
Publicatiedatum: 20-07-2017
NUR: Geloofsopvoeding
Afmetingen: 189 x 128 x 22
Gewicht: 271 gr
ISBN/ISBN13: 9789085200888
Intern nummer: 7874136

Recensie

Ben je wel eens verbijsterd, verward of gewoon kwaad geweest over iets wat je vrouw zei, deed of dacht?
Dit boek gaat over dingen die mannen niet begrijpen van hun vrouw:ze praat liever over problemen dan over oplossingen, ze wil altijd horen dat je van haar houdt, en opmerkingen over haar uiterlijk liggen gevoelig. Maar waarom?

Elk hoofdstuk omvat eenvoudige oplossingen die daadwerkelijk in de praktijk gebracht kunnen worden. Enige vereiste is dat je van tevoren de keuze maakt om bereid te zijn anders te gaan denken. Wat mannen moeten weten is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke gesprekken met mannen en vrouwen. Vanuit bijbels perspectief zul je ontdekken hoe je van je vrouw kunt houden om wie ze echt is - niet om wie je denkt dat ze is.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.