Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

HANDBOEK CHRISTELIJKE OPVOEDING

de opvoeding van kinderen van 4-12 jaar

HANDBOEK CHRISTELIJKE OPVOEDING - P.A.J. van Dijke-Reijnoudt; Bram de Muynck; A. de Muynck; Jill Stolk; J. Stolk - ISBN: 9789058299895
Prijs: € 39,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (01-01-2011)
Genre: Geloofsopvoeding
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Voor welke school kies je?
Hoe ga je om met de angsten van je kind?
Op welke leeftijd geef je seksuele voorlichting?
Vragen waar je als ouders tegenaan kunt lopen. Het - driedelige - Handboek Christelijke Opvoeding laat zien dat opvoeden begint bij begrijpen. Alleen als je je goed in je kind verdiept, vind je de aanpak die past bij jou gezin. Een opvoedboek met maatwerk! Het handboek is gebaseerd op de eerder uitgegeven, tiendelige serie Christelijke Opvoeding, met nieuwe en volledig herziene teksten, een nieuwe lay-out en illustraties.

Een team van deskundigen heeft de nieuwste pedagogische inzichten in dit handboek verwerkt. Het bevat onderwerpen met vaak verrassende invalshoeken: over de sfeer in een gezin, over vreugde en verdriet in het leven van kinderen of de vragen die kinderen stellen over het geloof. Ook wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan moeilijke gezinssituaties, bijvoorbeeld wanneer kinderen agressief, angstig of buitengewoon druk zijn.

Details

Titel: HANDBOEK CHRISTELIJKE OPVOEDING
auteur: P.A.J. van Dijke-Reijnoudt; Bram de Muynck; A. de Muynck; Jill Stolk; J. Stolk
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 704
Uitgever: Jongbloed Uitgeverij BV
Publicatiedatum: 01-01-2011
NUR: Geloofsopvoeding
Afmetingen: 229 x 183 x 43
Gewicht: 1943 gr
ISBN/ISBN13: 9789058299895
Intern nummer: 15747541

Extra informatie

Handboek Christelijke Opvoeding 2 de opvoeding van kinderen van 4 tot 12 jaar

Recensie

Voor welke school kies je? Hoe ga je om met de angsten van je kind? Op welke leeftijd geef je seksuele voorlichting? Vragen waar je als ouders tegenaan kunt lopen. Het - driedelige - Handboek Christelijke Opvoeding laat zien dat opvoeden begint bij begrijpen. Alleen als je je goed in je kind verdiept, vind je de aanpak die past bij jou gezin. Een opvoedboek met maatwerk! Het handboek is gebaseerd op de eerder uitgegeven, tiendelige serie Christelijke Opvoeding, met nieuwe en volledig herziene teksten, een nieuwe lay-out en illustraties. Een team van deskundigen heeft de nieuwste pedagogische inzichten in dit handboek verwerkt. Het bevat onderwerpen met vaak verrassende invalshoeken: over de sfeer in een gezin, over vreugde en verdriet in het leven van kinderen of de vragen die kinderen stellen over het geloof. Ook wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan moeilijke gezinssituaties, bijvoorbeeld wanneer kinderen agressief, angstig of buitengewoon druk zijn.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.