Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Een reis van een droom

Een reis van een droom - Karl Raats - ISBN: 9789491545115
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (01-09-2013)
Genre: Creatief denken
Boekenliefde.nl:
Een reis van een droom op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

978.94.9154.511.5 Somniyum

Wanneer Milly's zorgeloze bestaan door elkaar wordt geschud door de scheiding van haar ouders, gaat ze bij haar favoriete tante logeren. Maar de gastenkamer daar heeft alles behalve nachtrust voor haar in petto. De vreemde symbolen die Milly er ontdekt, openen de doorgang naar Myrus, een wereld waar haar een grandioos avontuur wacht. Maar waarom moet ze de vier gebieden van Myrus doorkruisen? Waarom zitten er haar vier vijanden, die ze niet eens kent of ooit iets misdeed, op de hielen? En wie is toch haar gekke gidsje? Valt die eigenlijk wel te vertrouwen?
Somniyum is een prachtig fantasy-verhaal waarin het creatief proces op een zeer beeldende en fantasierijke manier wordt weergegeven. De verschillende werelden van Somniyum weerspiegelen heel mooi de worstelingen en valkuilen van mensen die hun eigen droom en creaties willen waarmaken. Somniyum is een must voor iedereen die zijn of haar creatieve energie een boost wil geven.

Details

Titel: Een reis van een droom
auteur: Karl Raats
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Ronde Tafel, SU De
Publicatiedatum: 01-09-2013
NUR: Creatief denken
Gewicht: 728 gr
ISBN/ISBN13: 9789491545115
Intern nummer: 24714175

Extra informatie

Somniyum

Recensie

978.94.9154.511.5 Somniyum Wanneer Milly's zorgeloze bestaan door elkaar wordt geschud door de scheiding van haar ouders, gaat ze bij haar favoriete tante logeren. Maar de gastenkamer daar heeft alles behalve nachtrust voor haar in petto. De vreemde symbolen die Milly er ontdekt, openen de doorgang naar Myrus, een wereld waar haar een grandioos avontuur wacht. Maar waarom moet ze de vier gebieden van Myrus doorkruisen? Waarom zitten er haar vier vijanden, die ze niet eens kent of ooit iets misdeed, op de hielen? En wie is toch haar gekke gidsje? Valt die eigenlijk wel te vertrouwen? Somniyum is een prachtig fantasy-verhaal waarin het creatief proces op een zeer beeldende en fantasierijke manier wordt weergegeven. De verschillende werelden van Somniyum weerspiegelen heel mooi de worstelingen en valkuilen van mensen die hun eigen droom en creaties willen waarmaken. Somniyum is een must voor iedereen die zijn of haar creatieve energie een boost wil geven.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.