Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kennis in de frontlijn

ervaringen met praktijkonderzoek in de politie

Kennis in de frontlijn - Nicolien Kop; Cees Sprenger; Pieter Tops - ISBN: 9789462360600
Prijs: € 31,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (26-03-2014)
Genre: Algemene sociale wetenschappen
Boekenliefde.nl:
Kennis in de frontlijn op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Praktijkonderzoek heeft het afgelopen decennium in Nederland een stevige ontwikkeling doorgemaakt. Dat hangt samen met een verandering in de waardering van kennis en kennisontwikkeling. Daarin wordt meer dan voorheen expliciet gebruik gemaakt van de praktische ervaringskennis van professionals. Wetenschappelijke reflectie en praktisch handelen liggen dicht bij elkaar. Daar profiteert zowel de praktijk als de theorie van.

De afgelopen jaren is aan de Politieacademie een stevige traditie van praktijkonderzoek ontstaan, en het is tijd om daarvan de balans op te maken. Dat gebeurt in dit boek.

Het praktijkonderzoek in dit boek heeft onder meer betrekking op: plankzaken, grote evenementen, professionele weerbaarheid, bij elkaar brengen van straat- en systeeminformatie, het schietdrama in Alphen aan den Rijn, meervoudige aanpak georganiseerde misdaad, forensisch onderzoek, de Criminele Inlichtingen Eenheid en afpakken.

Uit de reacties van betrokken praktijkmensen blijkt dat de betekenis van praktijkonderzoek voor hen groot is.

Details

Titel: Kennis in de frontlijn
auteur: Nicolien Kop; Cees Sprenger; Pieter Tops
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Boom Uitgevers Den Haag
Publicatiedatum: 26-03-2014
NUR: Algemene sociale wetenschappen
Afmetingen: 221 x 144 x 17
Gewicht: 373 gr
ISBN/ISBN13: 9789462360600
Intern nummer: 26253235

Extra informatie

Onderzoeksreeks Politieacademie Kennis in de frontlijn

Recensie

Praktijkonderzoek heeft het afgelopen decennium in Nederland een stevige ontwikkeling doorgemaakt. Dat hangt samen met een verandering in de waardering van kennis en kennisontwikkeling. Daarin wordt meer dan voorheen expliciet gebruik gemaakt van de praktische ervaringskennis van professionals. Wetenschappelijke reflectie en praktisch handelen liggen dicht bij elkaar. Daar profiteert zowel de praktijk als de theorie van. De afgelopen jaren is aan de Politieacademie een stevige traditie van praktijkonderzoek ontstaan, en het is tijd om daarvan de balans op te maken. Dat gebeurt in dit boek. Het praktijkonderzoek in dit boek heeft onder meer betrekking op: plankzaken, grote evenementen, professionele weerbaarheid, bij elkaar brengen van straat- en systeeminformatie, het schietdrama in Alphen aan den Rijn, meervoudige aanpak georganiseerde misdaad, forensisch onderzoek, de Criminele Inlichtingen Eenheid en afpakken. Uit de reacties van betrokken praktijkmensen blijkt dat de betekenis van praktijkonderzoek voor hen groot is.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.