Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Leef Safe

voel je Veilig in Iedere Situatie

Leef Safe - B. Tudjan - ISBN: 9789085106777
Prijs: € 16,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (28-01-2009)
Genre: Mens & Maatschappij
Boekenliefde.nl:
Leef Safe op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Zinloos geweld, terroristische dreiging, verschillende vormen van criminaliteit en de daarmee gepaard gaande onzekerheids- en angstgevoelens vormen helaas een vaste component van het leven in onze moderne maatschappij.

Iedereen wil zich veilig voelen. De meeste burgers gaan er vanuit dat de overheid en haar diensten de zorg en verantwoordelijkheid dragen voor het waarborgen van de persoonlijke veiligheid van ons allemaal. Helaas is dat geen realistische verwachting. Geen enkele overheid ter wereld kan haar burgers zulke garanties geven, ook de Nederlandse niet.

Het positieve nieuws: u kunt zelf uw persoonlijke veiligheid optimaliseren en daardoor angst en onzekerheid wegnemen. Het resultaat? Een bewuster, productiever en aangenamer leven.

Dit is de doelstelling en het thema van dit unieke en originele boek. Voor de eerste keer worden actuele onderwerpen op een praktische, makkelijk leesbare en realistische wijze toegelicht door een veiligheidsdeskundige die vertrouwd is met de Nederlandse situatie. Komen o.a. aan bod: omgaan met zinloos geweld, herkennen en voorkomen van een terroristische (zelf)moordaanslag, gezinsveiligheid, anti-stalking, veiligheid voor senioren, agressie in het verkeer, veilig reizen, hoe voorkom je pesten op school en werk, enz...

Dit boek biedt zo iedere lezer de mogelijkheid om zijn eigen persoonlijke veiligheid te verbeteren en te waarborgen. Immers: LEEF SAFE begint bij jezelf.

Branimir Tudjan heeft in zijn carrière als politieman, journalist en operationele veiligheidsspecialist zijn ervaring opgedaan in Nederland en in ‘s werelds meest risicovolle gebieden. Tevens heeft Branimir specifieke veiligheidscursussen kunnen volgen in o.a. Israël, Australië en de VS. Zijn bijzondere kennis en ervaring wil hij graag delen. Door dit bijzondere boek biedt hij de lezer een unieke kans om meer te leren over veilig leven.

Details

Titel: Leef Safe
auteur: B. Tudjan
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Reality Bites Publishing B.V.
Publicatiedatum: 2009-01-28
NUR: Mens & Maatschappij
Afmetingen: 235 x 190 x 20
Gewicht: 632 gr
ISBN/ISBN13: 9789085106777
Intern nummer: 11407868

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 30-03-2009   geschreven door  L.p
Heel goed geschreven. Passende tips voor iedereen. Zeker een leuk kado voor iemand, zoals een dochter, die voor het eerst naar het buitenland gaat of naar school of zoiets.
 05-05-2009   geschreven door  erik hein
Een boek voor iedereen! Ik zou hier een lang en mooi verhaal kunnen schrijven om Leef safe te promoten. Ik zou de auteur - mijn goede vriend branimir Tudjan - kunnen ophemelen en promoten. Ik zou kunnen vertellen hoe pakkend en mooi de lay out is. Ik zou kunnen vertellen dat alles wat in het boek staat waar is en gebasseerd op bloed, zweet en reizen van de auteur. Ik zou kunnen vertellen dat Branimir Tudjan alles wat in het boek staat zelf heeft ervaren en alles in de praktijk kan laten zien. Ik zou zelfs zover durven gaan om te zeggen dat dit het eerste volledige no-bullshit boek op de Nederlandse markt is v.w.b. echte Weerbaarheid. Maar ach, wie zou mij geloven? Daarom laat ik het hier maar bij en wil alleen nog kwijt: dit boek is een must voor iedere geweldsprofessional...maar ook voor iedere burger, ambulance broeder, treinconducteur enz. Als je je eigen veiligheid en die van anderen serieus neemt staat dit boek morgen in je boekenkast!!

Drs. Erik Hein Bewegingswetenschapper/Epidemioloog IBT docent Regio Politie Utrecht


Extra informatie

LEEF SAFE, voel je veilig in iedere situatie

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.