Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Vrolijk besparen

doe het zelf met het hele gezin

Vrolijk besparen - Marieke Henselmans; Gijs Henselmans - ISBN: 9789058779489
Prijs: € 17,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (03-04-2012)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
Vrolijk besparen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In deze tijden van crisis en economische malaise is het belangrijker dan ooit om goed met je geld om te gaan. Marieke Henselmans laat zien dat dat ook kan op een leuke en vrolijke manier.
Ze leert de lezer eigenwijs om te gaan met geld. En dat wil zeggen: Maak keuzes! Kies waar je je tijd en geld aan uitgeeft en bespaar waar nodig.
Ze laat zien hoe je dat doet aan de hand van het 'vrolijk besparen huis'. Krijg overzicht in je administratie in de werkkamer, decoreer je woonkamer voordelig, gebruik je voorraadkast in de keuken beter, verdien wat extra's aan de spullen op zolder. Voor elke kamer in huis heeft Marieke slimme tips en handige methodes om op een leuke manier te besparen.

Marieke Henselmans heeft een column in het Algemeen Dagblad en Genoeg Magazine en heeft diverse boeken over besparen en opvoeding op haar naam staan.

Details

Titel: Vrolijk besparen
auteur: Marieke Henselmans; Gijs Henselmans
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Forte uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 03-04-2012
NUR: Lifestyle algemeen
Afmetingen: 210 x 151 x 17
Gewicht: 387 gr
ISBN/ISBN13: 9789058779489
Intern nummer: 20179305

Extra informatie

Vrolijk besparen

Recensie

In deze tijden van crisis en economische malaise is het belangrijker dan ooit om goed met je geld om te gaan. Marieke Henselmans laat zien dat dat ook kan op een leuke en vrolijke manier. Ze leert de lezer eigenwijs om te gaan met geld. En dat wil zeggen: Maak keuzes! Kies waar je je tijd en geld aan uitgeeft en bespaar waar nodig. Ze laat zien hoe je dat doet aan de hand van het 'vrolijk besparen huis'. Krijg overzicht in je administratie in de werkkamer, decoreer je woonkamer voordelig, gebruik je voorraadkast in de keuken beter, verdien wat extra's aan de spullen op zolder. Voor elke kamer in huis heeft Marieke slimme tips en handige methodes om op een leuke manier te besparen. Marieke Henselmans heeft een column in het Algemeen Dagblad en Genoeg Magazine en heeft diverse boeken over besparen en opvoeding op haar naam staan.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.