Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Powerfood, yoga en meditatie

recepten, yoga en meditatietips

Powerfood, yoga en meditatie - Tara Stiles - ISBN: 9789021558325
Prijs: € 20,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (23-06-2015)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
Powerfood, yoga en meditatie op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Tara Stiles heeft met haar nieuwste boek Powerfood, Yoga & Meditatie een super krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt! Haar aanpak gaat over de combinatie van de drie lifestyleboosters. Alles wat je nodig hebt zijn je yogamat, je meditatiekussen en je keuken. De combinatie zorgt voor een ideale mix (waarbij je ongezonde diëten, urenlange meditatiesessies en onhaalbare ingewikkelde yogahoudingen mag vergeten).

Voor het eerst deelt Tara Stiles openhartig haar eigen verhaal in dit boek. Tijdens haar dansopleiding raakte ze volledig uit balans doordat ze gewoonweg niet goed voor zichzelf zorgde. Uiteindelijk kwam Tara tot het inzicht dat het niet gaat om minder calorieën, sporten als een bezetene of je overal druk om maken. Ze kwam weer in contact met haar eigen intuïtie en begon van binnenuit te werken aan een ongelofelijk sterk en prachtig lichaam. Met dit verhaal wil ze ons laten inzien dat de stap naar een ander, gelukkiger leven helemaal niet zo groot is als we soms denken.

Met een gemakkelijk weekprogramma bestaande uit lekkere powerfood recepten, yoga- en meditatietips kun je zo aan de slag en ben je met deze lifestyleboosters hard op weg naar een happy, healthy #powerlifestyle!

Details

Titel: Powerfood, yoga en meditatie
auteur: Tara Stiles
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 23-06-2015
NUR: Lifestyle algemeen
Gewicht: 937 gr
ISBN/ISBN13: 9789021558325
Intern nummer: 28045461

Biografie (woord)

Tara Stiles is eigenaar van een yogastudio Strala Yoga in New York en heeft haar eigen yogakledinglijn bij Reebok. Zij volgt al jaren haar eigen weg (de NY Times noemde haar 'yoga rebel') en moedigt lezers aan hetzelfde te doen. Yoga en gezonde voeding horen voor haar als vanzelfsprekend bij elkaar.

Extra informatie

Powerfood, Yoga en Meditatie

Recensie

Tara Stiles heeft met haar nieuwste boek Powerfood, Yoga & Meditatie een super krachtige boodschap: stop met diëten en doe voortaan wat goed voor jou voelt! Haar aanpak gaat over de combinatie van de drie lifestyleboosters. Alles wat je nodig hebt zijn je yogamat, je meditatiekussen en je keuken. De combinatie zorgt voor een ideale mix (waarbij je ongezonde diëten, urenlange meditatiesessies en onhaalbare ingewikkelde yogahoudingen mag vergeten). Voor het eerst deelt Tara Stiles openhartig haar eigen verhaal in dit boek. Tijdens haar dansopleiding raakte ze volledig uit balans doordat ze gewoonweg niet goed voor zichzelf zorgde. Uiteindelijk kwam Tara tot het inzicht dat het niet gaat om minder calorieën, sporten als een bezetene of je overal druk om maken. Ze kwam weer in contact met haar eigen intuïtie en begon van binnenuit te werken aan een ongelofelijk sterk en prachtig lichaam. Met dit verhaal wil ze ons laten inzien dat de stap naar een ander, gelukkiger leven helemaal niet zo groot is als we soms denken. Met een gemakkelijk weekprogramma bestaande uit lekkere powerfood recepten, yoga- en meditatietips kun je zo aan de slag en ben je met deze lifestyleboosters hard op weg naar een happy, healthy #powerlifestyle!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.