Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

No filter

Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken

No filter - Jamie Li - ISBN: 9789000368433
Prijs: € 20,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (01-07-2019)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
No filter op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Details

Titel: No filter
auteur: Jamie Li
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum: 01-07-2019
NUR: Lifestyle algemeen
Gewicht: 390 gr
ISBN/ISBN13: 9789000368433
Intern nummer: 44594820

Biografie (woord)

Jamie Li

is beauty- en moderedacteur, maar vooral bekend van haar wekel? kse vlogs, waarin ze een hilarisch en schaamteloos eerl? k k? kje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en st? lexpert.

 Sexy, but tired. But sexy. 

was haar debuut. Jamie Li beauty- en moderedacteur en oprichter van QUARTER magazine. Ze schrijft voor tijdschriften als LINDA., Grazia, Beau Monde, Happy in Shape en natuurlijk voor haar eigen QUARTER. Jamie Li is vooral bekend van haar wekelijkse vlogs, waarin ze een hilarisch en schaamteloos eerlijk kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert.

Recensie

Jamie Li's eerste boek, Sexy, but tired. But sexy., zal niemand zijn ontgaan. De meest besproken vrouw van afgelopen zomer komt nu met No filter - Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken. In No filter maakt ze vrienden, fans, critici en volgers deelgenoot van het leven buiten de camera. De worstelingen van een jonge moeder, het geluk van innige vriendschappen, de struggle die real is als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt en hoe je karma te vriend houdt. Geen boek voor iedereen, wel een boek dat iedereen zal bijblijven.

Jamie Li is beauty- en moderedacteur, maar vooral bekend van haar wekelijkse vlogs, waarin ze een hilarisch en schaamteloos eerlijk kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert. Sexy, but tired. But sexy. was haar debuut.

'Elke keer als ik haar zie, weet Jamie de tijd stil te zetten. Zoveel pracht, zoveel zelfvertrouwen, zoveel humor, zoveel lef. Ik hoop dat ik nog heel lang fan van haar en haar scherpte mag blijven. Ik ben een filterloze supporter! No filter is een prachttitel. Wou dat ik die verzonnen had.' AKWASI

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen