Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Niets verspillen doe je zo!

recepten en praktische tips voor elke dag

Niets verspillen doe je zo! - Stéphanie Araud-Laporte - ISBN: 9789461431219
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (29-06-2018)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
Niets verspillen doe je zo! op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Weet je dat koffiedrab een prima gootsteenontvetter is en bovendien nare koelkastgeurtjes verwijdert? En weet je dat er duizend-en-een (decoratieve) manieren zijn om kleding en meubels een tweede leven te geven en dat het conserveren van groenten en fruit heel makkelijk en leuk is en bovendien erg lekker? Reken daarnaast eens uit hoeveel water er door verdamping wordt verspild als je zomers overdag de tuin water geeft in plaats van vroeg in de ochtend of 's avonds laat.

Niets verspillen doe je zo! is een praktische en eigentijds vormgegeven wegwijzer om op een leuke en eenvoudige manier anders tegen dagelijkse gewoonten te kijken in en rond het huis. Er worden onder meer vele energiebesparende tips van de hand gedaan, als ook verrassende suggesties om minder
te consumeren en producten (van voedsel tot aan meubels) te hergebruiken. Uiteraard komt ook het onderwerp voedselverspilling uitvoerig aan bod; hoe we deze kunnen tegengaan en drastisch kunnen terugdringen.

Details

Titel: Niets verspillen doe je zo!
auteur: Stéphanie Araud-Laporte
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 216
Uitgever: Good Cook B.V.
Publicatiedatum: 29-06-2018
NUR: Lifestyle algemeen
Gewicht: 871 gr
ISBN/ISBN13: 9789461431219
Intern nummer: 29937333

Extra informatie

Niets verspillen doe je zo!

Recensie

Weet je dat koffiedrab een prima gootsteenontvetter is en bovendien nare koelkastgeurtjes verwijdert? En weet je dat er duizend-en-een (decoratieve) manieren zijn om kleding en meubels een tweede leven te geven en dat het conserveren van groenten en fruit heel makkelijk en leuk is en bovendien erg lekker? Reken daarnaast eens uit hoeveel water er door verdamping wordt verspild als je zomers overdag de tuin water geeft in plaats van vroeg in de ochtend of 's avonds laat. Niets verspillen doe je zo! is een praktische en eigentijds vormgegeven wegwijzer om op een leuke en eenvoudige manier anders tegen dagelijkse gewoonten te kijken in en rond het huis. Er worden onder meer vele energiebesparende tips van de hand gedaan, als ook verrassende suggesties om minder te consumeren en producten (van voedsel tot aan meubels) te hergebruiken. Uiteraard komt ook het onderwerp voedselverspilling uitvoerig aan bod; hoe we deze kunnen tegengaan en drastisch kunnen terugdringen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.