Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mijn huisdier en ik

Mijn huisdier en ik - ISBN: 9789491917066
Prijs: € 8,45 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (15-02-2016)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
Mijn huisdier en ik op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In Nederland is het huisdier vaak een volwaardig gezinslid. We geven ze alles wat mogelijk is en we hebben veel, zo niet alles voor ze over - ze mogen zelfs op ons bed slapen. Wat is dat toch, een mens met zijn huisdier?

We hebben bewondering voor onze huisdieren: we laten ze fotograferen, schilderen en we laten ons er zelfs voor tatoeëren. We willen ook graag weten wat er in hun omgaat dus we raken ze aan, trekken gezichten naar ze, praten met ze en we denken dat ze ons nog begrijpen ook. Maar liefde voor het huisdier is niet de enige reden waarom wij een huisdier hebben: ze geven ons ook gezelschap, helpen ons om contacten te leggen met baasjes van andere huisdieren en zijn altijd dankbaar. We hebben in Nederland een kleine 30 miljoen huisdieren. Wat doen we ermee? Hoever gaat onze liefde voor ons huisdier? Wat is dat toch, een mens met zijn huisdier? Dat lees je in dit boek.

Details

Titel: Mijn huisdier en ik
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 15-02-2016
NUR: Lifestyle algemeen
ISBN/ISBN13: 9789491917066
Intern nummer: 26433129

Extra informatie

Mijn huisdier en ik

Recensie

In Nederland is het huisdier vaak een volwaardig gezinslid. We geven ze alles wat mogelijk is en we hebben veel, zo niet alles voor ze over - ze mogen zelfs op ons bed slapen. Wat is dat toch, een mens met zijn huisdier? We hebben bewondering voor onze huisdieren: we laten ze fotograferen, schilderen en we laten ons er zelfs voor tatoeëren. We willen ook graag weten wat er in hun omgaat dus we raken ze aan, trekken gezichten naar ze, praten met ze en we denken dat ze ons nog begrijpen ook. Maar liefde voor het huisdier is niet de enige reden waarom wij een huisdier hebben: ze geven ons ook gezelschap, helpen ons om contacten te leggen met baasjes van andere huisdieren en zijn altijd dankbaar. We hebben in Nederland een kleine 30 miljoen huisdieren. Wat doen we ermee? Hoever gaat onze liefde voor ons huisdier? Wat is dat toch, een mens met zijn huisdier? Dat lees je in dit boek.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.