Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Lifemanagement

je leven op orde

Lifemanagement - Esther Liebregts - ISBN: 9789460844447
Prijs: € 17,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (08-04-2015)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
Lifemanagement op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving


Wij. We verrichten wonderen. Een kenniseconomie wordt uit de grond gestampt. De keuze in opleidingen is nog nooit zo groot geweest. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. We breken record na record. We doen boodschappen in megasupermarkten. Voor elk huishoudelijk probleem is een gadget om het op te lossen. Wat is er toch gebeurd met onze basisbehoeften?
Een dak boven je hoofd. Eten op tafel. Tijd voor jezelf en voor elkaar. Met dit boek ga je eraan werken om de balans in je leven te herstellen en deze op een punt te brengen dat voor jou ideaal is en waarmee jij optimaal in je vel zit.
Als toevoeging op de grote verantwoordelijkheden, zoals geld (be)sparen, ontstressen en goed eten, krijg je ook een scala aan tips die nuttig en handig zijn in de kleinere aspecten van je leven. Gewoon omdat je dat verdient.
Creatieve duizendpoot Esther Liebregts gee¬ft je tips en adviezen.
In dit boek:
1. Minder eten weggooien
2. Energiezuinig leven
3. Slim budgetbeheer
4. Schoonmaaktips
5. Opruimtips
6. Feestjes organiseren
7. Lang leven voor kleding
8. Voorraden
9. Huishoudplanning
10. Goedkoop boodschappen doen
11. Vakantietips
12. Gezonde ochtendroutine
13. Ontstressen
14. Meer tijd voor je hobby's
15. Cadeautips
16. Minder afval
17. Ruimte besparen
18. Slim sparen
19. Werk en privé gescheiden houden

Details

Titel: Lifemanagement
auteur: Esther Liebregts
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Buitenzorg, Uitgeverij
Publicatiedatum: 08-04-2015
NUR: Lifestyle algemeen
Afmetingen: 210 x 148 x 16
Gewicht: 390 gr
ISBN/ISBN13: 9789460844447
Intern nummer: 29759897

Extra informatie

Lifemanagement: Je leven op orde

Recensie

Wij. We verrichten wonderen. Een kenniseconomie wordt uit de grond gestampt. De keuze in opleidingen is nog nooit zo groot geweest. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. We breken record na record. We doen boodschappen in megasupermarkten. Voor elk huishoudelijk probleem is een gadget om het op te lossen. Wat is er toch gebeurd met onze basisbehoeften? Een dak boven je hoofd. Eten op tafel. Tijd voor jezelf en voor elkaar. Met dit boek ga je eraan werken om de balans in je leven te herstellen en deze op een punt te brengen dat voor jou ideaal is en waarmee jij optimaal in je vel zit. Als toevoeging op de grote verantwoordelijkheden, zoals geld (be)sparen, ontstressen en goed eten, krijg je ook een scala aan tips die nuttig en handig zijn in de kleinere aspecten van je leven. Gewoon omdat je dat verdient. Creatieve duizendpoot Esther Liebregts gee¬ft je tips en adviezen. In dit boek: 1. Minder eten weggooien 2. Energiezuinig leven 3. Slim budgetbeheer 4. Schoonmaaktips 5. Opruimtips 6. Feestjes organiseren 7. Lang leven voor kleding 8. Voorraden 9. Huishoudplanning 10. Goedkoop boodschappen doen 11. Vakantietips 12. Gezonde ochtendroutine 13. Ontstressen 14. Meer tijd voor je hobby's 15. Cadeautips 16. Minder afval 17. Ruimte besparen 18. Slim sparen 19. Werk en privé gescheiden houden

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.