Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Je lifestyle vanuit hart en ziel

met 50 ideeën en 12 gesprekken om het beste uit jezelf en anderen te halen

Je lifestyle vanuit hart en ziel - Anton van der Geld - ISBN: 9789490608354
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (23-03-2012)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Ontwikkel een persoonlijke lifestyle -een eigen manier van leven, denken en doen- die echt bij je past. En houd daarbij rekening met de invloed van je genen, opvoeding en omgeving. Ik laat zien hoe je dichter bij jezelf en anderen kunt leven en er geen sleur meer in je leven binnensluipt. Zo'n levensstijl vormt de sleutel voor je leven, relaties en

Details

Titel: Je lifestyle vanuit hart en ziel
auteur: Anton van der Geld
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 236
Uitgever: Trichis Publishing B.V.
Publicatiedatum: 23-03-2012
NUR: Lifestyle algemeen
Afmetingen: 245 x 177 x 19
Gewicht: 689 gr
ISBN/ISBN13: 9789490608354
Intern nummer: 20704421

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 27-04-2012   geschreven door  e.roebers
In Lifestyle vanuit hart en ziel kun je praktisch uitgelegd zien hoe je zaken kunt aanpakken: vanuit jezelf, maar met oog voor een ander. Gesprekken met bekende mensen maken duidelijk dat goed in je vel zitten en dicht bij jezelf blijven de kunst is. En die kunst kun je leren. En de volgende dag ga je ermee aan de slag. En het werkt.

Extra informatie

Een praktische en inspirerende gids voor een authentieke levensstijl. 'Dit is niet zomaar een boek om te lezen, het is een boek om vanuit te leven'. (Mark Eyskens, gewezen premier van Belgie) 'Mijn motto is "Mens durf te leven" en daarover gaat dit boek'. (Anita Witzier, tv-persoonlijkheid, Hilversum)

Recensie

Je lifestyle vanuit hart en ziel Met 50 ideeën om het beste uit jezelf en anderen te halen & 12 openhartige gesprekken met bekende Nederlanders en Vlamingen UITERLIJK EN INNERLIJK VAN JE LIFESTYLE Je lifestyle heeft twee kanten: je uiterlijke kant, hoe je je gedraagt en kleedt, en je innerlijke kant, hoe je je voelt en wat je denkt. Je leeft in balans als die twee kanten zo veel mogelijk op elkaar afgestemd raken. JE LIFESTYLE IN DE PRAKTIJK Psycholoog Anton van der Geld doet al jaren onderzoek naar lifestyle in zijn praktijk. Hij coacht mensen met hun lifestyle. Met dit boek deelt hij zijn ervaringen en inzichten ook met jou! Over vrouw zijn en man zijn, leeftijd en aantrekkelijkheid, mode en smaak, werk en privé, gezondheid en welness, relatie en seks. AUTHENTIEKE LIFESTYLE Anton van der Geld geeft 50 ideeën die je kunt gebruiken bij het persoonlijker maken van je lifestyle. Met een authentieke levensstijl ben je aantrekkelijker voor je omgeving: voor je partner, je werk en je vriendenkring. Uit openhartige gesprekken die hij voerde met bekende Nederlanders en Vlamingen kan je ook veel inspiratie opdoen. Hij sprak onder meer met EU-president Herman van Rompuy, Anita Witzier, Anky van Grunsven, Karel en Frits van Eerd (Jumbo), Carol Dona (Ricoh), Albert Verlinde.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.