Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het lijnen voorbij

afslanken 2.0.

Het lijnen voorbij - Nannet van der Ham - ISBN: 9789082203240
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (09-01-2015)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
Het lijnen voorbij op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Kun je lichter worden zonder te lijnen?
Jazeker! Het gaat dan niet om calorieën tellen, maar om het loslaten van ballast. Om een wezenlijke verandering in denken en doen. Om te leven met aandacht voor het hier en nu. Om rust in je hoofd want dat brengt rust in je stofwisseling.

Dit is de kern van Het lijnen voorbij - Afslanken 2.0.

Als je echt wilt afvallen moet je voor eens en altijd stoppen met diëten. En is het veel beter om stap voor stap te werken aan een lichter lijf en leden. Nannet laat zien dat je dit doet door op te ruimen in je huis en je hoofd, ballast los te laten en weer te genieten van wat je in je hoofd en je lijf stopt. Het lijnen voorbij is een buitengewoon positief, motiverend en bovendien zeer informatief boek. Voor iedereen die zich weer lekker wil voelen in zijn vel.

Details

Titel: Het lijnen voorbij
auteur: Nannet van der Ham
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 176
Uitgever: Multilibris, Uitgeverij
Publicatiedatum: 09-01-2015
NUR: Lifestyle algemeen
Afmetingen: 190 x 120 x 18
Gewicht: 206 gr
ISBN/ISBN13: 9789082203240
Intern nummer: 27984539

Extra informatie

Het lijnen voorbij

Recensie

Kun je lichter worden zonder te lijnen? Jazeker! Het gaat dan niet om calorieën tellen, maar om het loslaten van ballast. Om een wezenlijke verandering in denken en doen. Om te leven met aandacht voor het hier en nu. Om rust in je hoofd want dat brengt rust in je stofwisseling. Dit is de kern van Het lijnen voorbij - Afslanken 2.0. Als je echt wilt afvallen moet je voor eens en altijd stoppen met diëten. En is het veel beter om stap voor stap te werken aan een lichter lijf en leden. Nannet laat zien dat je dit doet door op te ruimen in je huis en je hoofd, ballast los te laten en weer te genieten van wat je in je hoofd en je lijf stopt. Het lijnen voorbij is een buitengewoon positief, motiverend en bovendien zeer informatief boek. Voor iedereen die zich weer lekker wil voelen in zijn vel.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.